To je to što me zanima!

Ovako bi princeza Diana danas izgledala da je ostala živa: 'Kao da se ništa nije dogodilo...'

Njen je pogreb te davne 1997. pratilo preko 32 milijuna Britanaca, što je veća brojka nego onih koji su pratili pokop kraljice Elizabete II..
Vidi originalni članak

Bila je tako jedinstvena, ona će uvijek biti kraljica u našim srcima, komentirali su fanovi nakon što je na društvenim mrežama objavljena fotografija princeze Diane napravljena uz pomoć umjetne inteligencije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, da je princeza Diana živa danas bi imala 62 godine, a upravo to spomenuta fotografija i prikazuje.

- Ona je kraljica srca. Toliko je godina prošlo nakon njezine tragične i prerane smrti, no ona se i dalje pamti - pisali su fanovi ispod objave.

Digitalni umjetnik iz Istanbula, Alper Yesiltas, koji je pomoću umjetne inteligencije kreirao zadivljujuću seriju fotografija pod nazivom 'Kao da se ništa nije dogodilo', ranije je također prikazao kako bi princeza izgledala danas da je izbjegla tragičnu smrt 1997. godine.

Njen je pogreb te davne 1997. pratilo preko 32 milijuna Britanaca, što je veća brojka nego onih koji su pratili pokop kraljice Elizabete II..

LJUBAVNA PRIČA CHARLESA I CAMILLE Obećavao joj kako će se zavući u njene gaćice pa im intimno šaputanje dospjelo u novine!

Prisjetimo se, tijekom krunidbe kralja Charlesa III. (74) početkom ožujka na ulicama je bilo mnoštvo plakata s fotografijama nikada prežaljene princeze.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • _Varešak_ 15.05.2023.

    Da je živa,da su i babi jaja ne bi bila baba.

  • Jelena_B. 15.05.2023.

    Lektoru, idući put maloviše pažnje. Krunidba je bila početkom svibnja, a ne početkom ožujka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare