To je to što me zanima!

Umrla pjevačica koja je 70-ih otpjevala najveći hit 'Lollipop'

Sedamdesetih je prestala pjevati, jer je osjećala kako je tada bio kraj njezina sna i osjećala je kako je to pravo vrijeme. Svojedobno je rekla kako je sve do mirovine živjela mirnim životom. Voljela je spavati, sanjati i meditirati
Vidi originalni članak

Jamajska pjevačica Millie Small preminula je u 74. godini, javlja Mirror. Njezin prijatelj Chris Blackwell (82) rekao je kako je imala moždani udar.

Millie je bila najpoznatija po svom hit singlu 'My Boy Lollipop', koji je bio prvi singl s Jamajke koji se prodao u milijun primjeraka.

- Rekao bih da je ona osoba koja je učinila ska glazbu internacionalnom, jer je to bio njezin prvi hit album - rekao je Blackwell koji je koproducirao njezinu ploču.

POGLEDAJTE VIDEO:

'My Boy Lollipop' bio je ogroman hit 1965., a čak je i predstavljen na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012. 

- Pjesma je postala hit gotovo svugdje u svijetu. Išao sam s njom po svijetu jer su svi željeli da se pojavi i radi TV emisije i intervjue. Bilo je doista nevjerojatno kako se nosila s tim. Bila je tako slatka osoba. Vrlo smiješna, imala je sjajan smisao za humor. Bila je zaista posebna - dodao je Blackwell.

Sedamdesetih je prestala pjevati, jer je osjećala kako je tada bio kraj njezina sna i osjećala je kako je to pravo vrijeme. Svojedobno je rekla kako je sve do mirovine živjela mirnim životom. Voljela je spavati, sanjati i meditirati. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 06.05.2020.

    Tu pjesmicu u smo smatrali komercijalnim smećem u usporedbi sa Stonsima, Neil Diamondom, Ray Charlesom, Tinom....

Komentiraj...
Vidi sve komentare