To je to što me zanima!

Umro glumac Kenneth Mitchell: Glumio u filmu 'Captain Marvel' te u seriji 'Star Trek: Discovery'

Tužnu vijest potvrdila je obitelj glumca Kennetha Mitchella na društvenim mrežama. Preminuo je od komplikacija amiotrofične lateralne skleroze
Vidi originalni članak

Preminuo je glumac Kenneth Mitchell, a imao je 49 godina. Glumac je najpoznatiji po ulogama u Marvelovom filmu Captain Marvel te seriji Star Trek: Discovery. Tužne vijesti potvrdila je glumčeva obitelj na društvenim mrežama.

BORBA S TEŠKOM BOLEŠĆU Prošlo je godinu dana otkako je Bruceu Willisu dijagnosticirana demencija: 'On ne priča više...'

- S težinom u srcu objavljujemo da je Kenneth Alexander Mitchell, voljeni otac, muž, brat, ujak, sin i mnogima dragi prijatelj preminuo - piše.

Poznato je i da je glumac preminuo od komplikacija amiotrofične lateralne skleroze (ALS), piše The Guardian.

- Ken se zbog ALS-a tijekom pet i pol godina suočavao sa serijom groznih izazova i, na sebi svojstven način, uspio je svaki od njih nadići s dostojanstvom i konstantnoj posvećenosti življenju ispunjenog i sretnog života. Živio je prema principu da je svaki dan dar te da nikada ne koračamo sami. Njegov je život pravi primjer koliko ispunjen netko može biti kada živi s ljubavlju, suosjećanjem, humorom, uključivosti te zajedništvom - stoji u izjavi, a poznato je i da je glumac prije smrti zamolio da se istražuje o bolesti od koje je patio.

Osim u Star Trek: Discovery te Captain Marvel, glumac se pojavio i u televizijskoj seriji Jericho. Mitchell je iza sebe ostavio suprugu Susan May Pratt te dvoje djece.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Demețra 26.02.2024.

    Simpatičan lik, u puno serija je igrao. Nisam niti znala da ima ALS. Tužno.

  • mrTrobec 26.02.2024.

    taj je glumac kao i Tajči pjevačica u Americi

Komentiraj...
Vidi sve komentare