To je to što me zanima!

Uplašio ih Rade: Ne usude se više seksati pa se tiho ljube

Nakon što su ih Vasići, a posebno Rade, žestoko 'oprali' zbog seksa, Ervin i Stefani ipak su odlučili razmjenjivati nježnosti, no s velikom dozom opreznosti
Vidi originalni članak

Stefani i Ervin ipak nisu mogli dugo bez da se ne 'prepuste' jedan drugome pa su se odlučiti maziti i ljubiti u krevetu. No, ovoga puta seksa nije bilo, a par je bio iznimno tih. 

Rade je, naime, 'očitao bukvicu' paru jer se seksaju ispred kamera, njegovih sinova i svih njihovih sustanara koji su morali izaći iz sobe i čekati da završe. 

'Ervin se ljubi, a očima traži Radeta', jedan je od komentara gledatelja na novonastalu opreznost Big Brother para, dok su drugi očekivali da će se Vasić 'svakog trena pojaviti u kadru'. 

Idi na 24sata

Komentari 107

  • njofraaaaaa 06.10.2015.

    meni je grozno kako se Rade ispričava Ervinu zbog ono ispada, a njega nije tad ni spomenuo. a Stefani se ne bi ispričao na svim ružnim riječima koje joj je priuštio.

  • njofraaaaaa 06.10.2015.

    ne znam da li sgte vi vidjeli (jer su ovi s RTL-a to izrezali), ali Rade je nasrnuo na Gibu. to nije bilo normalno. meni cijela njegova reakcija nije bila normalna. Rada je sve dobro rekla, ova se ispričala, i na tome je trebalo stat. i tek onda je ovaj počeo, i prije nego se dignuo s kreveta, Stefani mu se par puta iskreno ispričala i rekla da se slaže s njima i da joj je drago što su to rekli i da se neće ponovit... ovaj se bespotrebno onako zaletio, a moglo je sve završit normalno. još je i rekao neke jako ružne stvari za Stefani koje uopće ne vjerujem (kao npr. da se vani seksa za komad kruha).

  • gorankriska 06.10.2015.

    A kako je Rade Radi napravija dicu,oni su ljubomorni!Peace,love not war!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare