To je to što me zanima!

Upoznajte Lynn Collins koja je glumila seksi princezu Marsa

Teksašanka Lynn proslavila ulogom u filmu 'X-Men Origins: Wolverine' te brojnim drugima, no najzamjećenija uvijek je bila njena figura i seksepil koji je sve osvojio
Vidi originalni članak

O filmu 'John Carter' vjerojatno ste već čuli dosta toga. sad je došlo vrijeme da upoznate glavnu glumicu filma Lynn Collins (34). Teksašanka se  proslavila ulogama u filmovima 'X-Men Origins: Wolverine', '13 Going on 30', '50 First Dates' te seriji 'True Blood. Najzamjećeniji svugdje je bio njen stas i tijelo kojem bi malo tko mogao odoljeti. 

Lynn u filmu 'John Carter' glumi princezu Barsooma (Marsa) Dejah Thoris koju otac pokušava natjerati da se protiv svoje volje uda za Saba Thana kako bi zavladao mir na toj planeti iako su namjere njezinog budućeg muža daleko od iskrenih. Međutim, Dejah se uskoro zaljubljuje u Johna Cartera kojeg glumi Taylor Kitsch i u njemu vidi spas svoje nacije i ljubav svog života.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Elena22 11.03.2012.

    pa normalno da je u novinama i dobit ce jos uloga,al nista od tog da nije izbacila sisu.

  • EvelynSalt 11.03.2012.

    Simpa mi je cura jakoooo..do sada sam je gledala u svim manjim ulogama, a vidjet ćemo kako će ovo da ispadne :) A, ni Taylor nije za bacit'!!!!!!! :)))))

  • blackula9 11.03.2012.

    zgodna marsijanka

Komentiraj...
Vidi sve komentare