To je to što me zanima!

Upoznajte obitelj Combs, i oni su pozirali za božićnu čestitku

Reper Sean 'Diddy' Combs na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira sa šestero djece. Osim posinka Quincyja, ima petero djece s tri različite žene
Vidi originalni članak

Sean 'Diddy' Combs (44) pozirao je u društvu šestero djece za obiteljsku božićnu čestitku na dnu crno-bijelog stubišta. Reper i njegov posinak Quincy (22), kao i njegovi biološki sinovi Justin (20) i Christian (15) pozirali su u klasičnim crnim smokinzima. Diddy stoji uz Justina na stubama, dok Quincy sjedi na stepenicama ispred njih, a Christian je naslonjen na ogradu. Njegove tri kćeri, sedmogodišnje blizanke D'Lila i Jessie, te Chance (7), poziraju pokraj Quincyja pri dnu stubišta u haljinicama. 

- Sretni blagdani. S ljubavlju, obitelj Combs - napisao je reper ispod fotografije. 

Dan prije na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira s trima kćerima koje nose identičnu odjeću. 

- Pogodite tko me iznenadio izvan ureda! Dan mi je postao još bolji - napisao je ispod fotografije uzbuđeni reper koji ima petero djece s tri različite žene.

Quincy je sin Kim Porter, koja mu je rodila Christina, D'Lilu i Jessie, a prekinuli su 2007. godine. Majka djevojčice Chance je njegova bivša ljubavnica Sarah Chapman. Justina je dobio sa svojom srednjoškolskom djevojkom Misom Hylton-Brim koja ga je 2005. godine tužila zbog neplaćanja alimentacije. Njujorški sud reperu je potom naredio da joj mjesečno mora isplaćivati 250.000 dolara. Unatoč sudskoj borbi, Misa je prije nekoliko godina izjavila da je u dobrim odnosima s reperom i drugim majkama njegove djece. 

- Sarah je stvarno slatka, ali Sarah i Kim se ne slažu. Ja se slažem s obje iako me Puffy varao s njima. To je bilo prije više od 15, 16 godina, od toga je prošlo već jako puno vremena - priznala je prije nekoliko godina Misa. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • korisnik13 20.12.2013.

    Lik i posinka smatra svojo obitelji. Baš lijepo.

  • 20.12.2013.

    ja više ne znam tko je tu čiji, ali jedno znam, a to je da je slika puno ljepša nego od Kardashian.. Diddy je bar naglasio obitelj što na neki način i je bit Božića dok je kod drugih poanta grudi i dupe

  • WOMANIZER 20.12.2013.

    ajme komplicirane situacije, još nisam pohvatao tko je tko i koje je dijete čije! xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare