To je to što me zanima!

Razumiju se: Emilija Bunjac u Parizu se zaručila za Francuza

Emilija Bunjac krajem listopada bila je u Francuskoj i na Facebooku napisala kako uživa s dragim te kako on priča francuski, a ona hrvatski i savršeno se razumiju
Vidi originalni članak

Veselu vijest nekadašnja voditeljica 'Automotiva' objavila je na Facebooku. U statusu joj sad piše 'zaručena', piše časopis Extra. Nedavno je bila na putovanju u Francusku gdje se družila s dečkom koji živi u Parizu. Tamo su se navodno i zaručili. Dok je krajem listopada bila u Francuskoj, na Facebooku je napisala kako uživa s dragim uz šampanjac te kako on priča francuski, a ona hrvatski i svejedno se savršeno razumiju. Na društvenoj mreži cijelo vrijeme piše kako je zaljubljena i kako je ljubav jača od svega. Emilija Bunjac (31), koja je glumila u zabavnom serijalu 'Nad lipom 35', bila je u dugoj vezi s rukometašem Đurom Ćukom, no par je prekinuo krajem 2009. i nakon toga je nekoliko mjeseci bila slobodna. Prijateljima se navodno hvalila kako nikad nije duže bila sama. Kad je točno upoznala fatalnog Francuza ne zna se.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Dorina_1 06.12.2010.

    ma koga briga! ova cura nije ništa u životu napravila osim skinula se za klik...a onda kad je skužila da narod i dalje boli briga...Skinula se opet i to malo više! eto toliko o tome tko je Emilija Bunjac!

  • mookie 06.12.2010.

    Ma, tko je Emilija Bunjac???

  • teodora 06.12.2010.

    Ona priča hrvatski a on francuski piše u naslovu (od kojeg dalje nisam niti išla) , kad malo bolje razmislim što duže se tako budu sporazumijevali , duže će biti u vezi !

Komentiraj...
Vidi sve komentare