To je to što me zanima!

Upoznali su se u 'Ljubav je na selu': Mihael je Saru izbacio iz emisije, a onda ju ipak zaprosio

U završnoj epizodi emisije voditeljica je okupila sve farmere koji su sudjelovali, a Mihael je iznenadio kada je rekao da želi zaprositi djevojku koju je prvu izbacio iz emisije
Vidi originalni članak

Farmer iz Slavonije Mihael Sklizović i Sara Hrnčić upoznali su se u šestoj sezoni RTL-ove emisije 'Ljubav je na selu'. Sara i Mihael na prvu nisu 'kliknuli', jer je farmer svoju trenutnu odabranicu prvu poslao doma. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U završnoj epizodi emisije voditeljica Marijana Batinić okupila je sve farmere koji su sudjelovali, a Mihael je iznenadio kada je rekao da želi zaprositi djevojku koju je prvu izbacio iz emisije. 

Nije dugo oklijevao pa je ubrzo na stijeni uz more kleknuo pred Saru i pitao je hoće li se udati za njega.

Sara je pristala, a taj je trenutak bio toliko dirljiv da se Marijana, koja ih je gledala iz prikrajka, rasplakala. 

ŠEST PUTA JE BILA U EMISIJI Rekorderka iz 'Ljubav je na selu' o tajni svoje mladolikosti: 'Ja sam ovisna o tim tretmanima'

Od tada Mihael i Sara uživaju u bračnoj idili, a zajedno su dobili sina Bornu (7) i kćerkicu Jonu (2). Često na društvenim mrežama dijele trenutke iz svakodnevice, a pohvale se i odmaranjem na moru.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Malo štrumfam 17.07.2023.

    Pitam se samo kako je došlo do tako naglog obrata da se vratio onoj koju je prvu... izbacio... može biti da je razlog taj što je djevojka ostala trudna prije tog izbacivanja (ili poslije izbacivanja, ovisi kako gledate na to).

  • jebač tvoje majke 17.07.2023.

    dumb and dumber, boss level

Komentiraj...
Vidi sve komentare