To je to što me zanima!

Uputili mu posljednje zbogom: Komiža se oprostila od Ivice

Uz neutješnu suprugu Gordanu stajala je kći Ana, sin Filip i Ivičin sin iz prvog braka Luka Vidović. U ime brojnih Komižana od Ivice se oprostio pjesnik Jakša Fiamengo
Vidi originalni članak

Točno u 16 sati na Veliki petak, na Gradskom groblju u Komiži oglasile su se trube, koje su uz melodiju 'Fala', zatim 'Oj ti dušo moje duše' i 'Tišinu' odale posljednju počast Ivici Vidoviću. Glumac je preminuo u ponedjeljak u 72. godini od raka grla. Uz neutješnu suprugu Gordanu stajala je kći Ana, sin Filip i Ivičin sin iz prvog braka Luka Vidović. 

U ime brojnih Komižana, od velikog glumca i jedinstvenog čovjeka oprostio se komiški pjesnik Jakša Fiamengo uz emotivan govor u kojem se prisjetio svih Vidovićevih važnijih uloga - od Sheakespearovog Rosencrantza do predstave komiškog čakavskog pjesnika, doktora znanosti, Joška Božanića 'U sjeni Green Hilla', za koju je obiteljski teatar 'Rugantino' Ivice Vidovića i njegove supruge Gordane Gadžić dobio nagradu na Danima satire. 

Komemoracija će se održati u subotu u komiškoj Galeriji Boris Mardešić u 14 sati. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • holden 23.04.2011.

    Tako ne izgleda netko tko je nakljukan s tabletama za smirenje.

  • 23.04.2011.

    RIP Legendo!!!Mislim da mu kćer nije nezainteresirana nego je nakljukana s tabletama za smirenje pa joj je sve ravno!!!!

  • NataNatii 23.04.2011.

    ovo sto se Vi gosp.holden napisali za Anu ..nije bitno kako tko stoji ,ako se ponaša uostalom kako čovijek moze vidjeti sto je u njegovom srcu prostim okom ,nikako to samo Bog zna a meni je jako zao sto tako gledate stvari !!htijela bih samo reci covijek ne odlucuje sto se biti sa nama samo Bog !!i kako On postupa samo je to ispravno!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare