To je to što me zanima!

Uraganke 'zapalile' Rotterdam i podigle publiku: One su kraljice

Publika je glasno pljeskala, a sigurno ih je podržala i naša Albina, koja im je zadnjih par dana zaželjela sreću i izrazila podršku na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Srpske predstavnice grupa Hurricane s pjesmom 'Loco loco' energično su podigle Ahoy arenu na noge. Jednostavni vizuali na početku izmjenjivali su crvenu i bijelu boju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dodali su pirotehniku i zatim i virtualnu disco kuglu. Kako je pjesma dalje išla vidjelo se da grupa uživa i radi sve kako bi prošle u finale.

Trojka je u crnim outfitima plesala i pjevala, vrteći se po pozornici s bliještećim lightshowom. Publika je vrištala i razveselila se njihovom poviku na kraju 'Hajde!'.

PRISTALA BI NA DUET Albina hvali srpske 'Uraganke': 'Nekad sam plesala na njihove hitove, a sad smo konkurencija'

Publika je glasno pljeskala, a sigurno ih je podržala i naša Albina, koja im je zadnjih par dana zaželjela sreću i izrazila podršku na društvenim mrežama.

JE LI VAM SE SVIDIO NASTUP SUSJEDA?

Na Twitteru nisu samo fanovi uzbuđeni, nego i službeni Twitter Eurovizije.

Puno ih ljudi uspoređuje s drugim grupama npr. s Little MixDestiny Child, pa čak i s Powerpuff Girls, jer kažu da imaju 'istu eneriju'.

- Kraljice Eurovizije - rekao je netko na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 188

  • Guest user 22.05.2021.

    Evo isla na jubitubi pogledati nastup. Cure su izgledale kao da su se prvenstveno dosle dobro zabaviti i uzivati.. Pjesma mi nije nesto, ali ukusi se razlikuju.

  • Jellena 73 21.05.2021.

    Hvala, komšije... 💖💖💖

  • 21.05.2021.

    Svatko ima pravo da mu se nesto sviđa ili ne. Meni se pjesma ne sviđa uopce. Ali zasto vrijeđati cure? Kao znate ih. Kakvi ste vi to ljudi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare