To je to što me zanima!

Urnebesan pad Nižetića postao je hit: 'Dalmatinac na snijegu'

Lako za sve nego mi se vino prolilo, napisao je u opis videa koji je skupio preko 50.000 pregleda. Komentar na društvenoj mreži su mu 'nabacili' Nina Badrić, Slavko Sobin, Marijana Batinić, Sonja Kovač...
Vidi originalni članak

Pjevač Luka Nižetić (37) nasmijao je pratitelje na Instagramu. Objavio je snimku na kojoj je pao dok je šetao po snijegu.

- Lako za sve nego mi se vino prolilo - napisao je u opis videa koji je skupio preko 50.000 pregleda. 

Komentar na društvenoj mreži su mu 'nabacili' Nina Badrić (48), Slavko Sobin (36), Marijana Batinić (39), Sonja Kovač (36)...

'KA MORE JE ŽIVOT' Nižetić objavio novi singl: 'Ovu pjesmu sam čekao 15 godina...'

- 7 puta sam pogledala - napisala je Viktorija Rađa (43), dok je Franka Batelić (28) poručila: 'Ovo mi je upravo popravilo dan'. Zezali su ga i da je 'pravi Dalmatinac na snijegu'. 

Inače, glazbenik je prije dva mjeseca 'izbacio' novu pjesmu 'Ka more je život', ujedno i četvrti singl s njegovog nadolazećeg petog studijskog albuma.

- Dugo sam čekao na ovu pjesmu, punih 15 godina. Radi se o pjesmi koja je nešto drugačija od mojih dosadašnjih prepoznatljivih veselih i ritmičnih uradaka. Doživio sam je jako emotivno i blisko mom trenutnom životnom iskustvu. Našao sam se u tekstu koji odmah na prvu okupira pažnju i vjerujem kako će se i ostali poistovjetiti s njom. Uz ništa slabiju melodiju uvjeren sam kako će među slušateljima pobudit razne osjećaje, kako sreće, sjete, prolaznosti, tako i uvijek potrebnog optimizma - rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO: LUKA NIŽETIĆ KOMENTIRAO SVOJE PJESME 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • ghdbt7 19.01.2021.

    Stari daj izbriši to i ne sramoti se. Ovo je toliko fejk da ne bi prošlo u Krv nije voda.

  • Krušo Hagur 18.01.2021.

    odglumljeno Da se poskliznuo, jedna noga bi mu poletjela pola metra unazad ili unaprijed.

  • BIRAJ.online 18.01.2021.

    Ovaj Lukica je bio simpa dečkić, ali izgleda da je bijelo uzelo danak, u faci i pogleduse totalno izoblicio. Pogotovo oči, sa tipičnim obilježjima šmrkavca bijelog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare