To je to što me zanima!

Usamljeni William na premijeri: Kate bi voljela da je mogla doći

OPUŠTENI PRINC Kao počasni gost na premijeri filma 'Hobit: Neočekivano putovanje', William je zelenim tepihom prošetao u društvu generalne direktorice kina
Vidi originalni članak

Princ William (30) sam se pojavio na londonskoj premijeri filma 'Hobit: Neočekivano putovanje'. Njegova trudna supruga Kate Middleton (30) bila je prisiljena ostati kod kuće zbog nedavno dijagnosticirane trudničke hiperemeze koju karakteriziraju teške jutarnje mučnine i povraćanje. Kao počasni gost na londonskoj premijeri filma William je u crnom odijelu zelenim tepihom prošetao u društvu generalne direktorice kina Tesse Street.

- Zaista je uzbudljivo imati njegovu podršku. Bila sam malo nervozna zbog susreta s njim, ali on je bio vrlo prijateljski raspoložen. Poželjela sam sve najbolje trudnoj Kate, a on mi je rekao: 'Ona bi voljela da je mogla biti večeras ovdje' - izjavila je Tessa i dodala da se princ osvrnuo na zeleni tepih i pozornicu na premijeri.

William je proveo neko vrijeme čavrljajući s redateljem Peterom Jacksonom i glumcima Ianom McKellenom, Martinom Freemanom, Elijahom Woodom i Cate Blanchett. Ian McKellan poželio je trudnoj vojvotkinji od Cambridgea sve najbolje prije premijere filma što je publika nagradila velikim pljeskom.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • WOMANIZER 13.12.2012.

    ....ali jadna zbog anoreksije (trudnoće) mora doma mirovati!

  • Alma13 13.12.2012.

    želim im sve NAJBOLJE...i da sve bude ok..i da dobiju toliko željenu bebicu....Ajmo Kate!!!!!ne daj se

  • fidron 13.12.2012.

    Svakoj ženi je u trudnoći nešto, drugo je stanje, al što si poznatiji valjda su simptomi jači.

Komentiraj...
Vidi sve komentare