To je to što me zanima!

Usher pobijedio na sudu pa dobio skrbništvo nad sinovima

Pjevač je na sudu u Los Angelesu dobio skrbništvo nad dječacima. Njegova bivša supruga Tameka će sinove moći posjećivati u dogovoru s bivšim suprugom.
Vidi originalni članak

Usher (33) s bivšom suprugom Tamekom Foster (41) ima sinove Ushera Raymonda V (5) i Naviyda Elyja (3). Pjevač je na sudu u Los Angelesu dobio skrbništvo nad dječacima. Tameka će sinove moći posjećivati u dogovoru s bivšim suprugom. Prošlog mjeseca preminuo je Usherov posinak Kyle Glover (11). Od stilistice se rastao prije tri godine. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • LILO_3 27.08.2012.

    majci dijete!a ako se majka ne bori za dijete onda ocu.ne otimati,BOG to kažnjava..znam mnogo primjera,pa izvolite.

  • Goran NinaBugarinovic 25.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Goran NinaBugarinovic 25.08.2012.

    ima puno briznih oceva koji nemogu ni cuti ni vidjeti svoju djecu jer se majke koriste djecom za ostvetu i svoje bolesne hirove,,bez obzira sto placaju alimentacije i kupuju dodatno za djecu,socijalna sluzba ne podrzava takve oceve niti provjerava majku koja pusta svoju 14 godisnju kcer po nocnim klubovima bez obzira sto im je otac dao na znanje sta se dogada i nemoze nista postici a gleda kako ju majka svjesno gura u propast,nije istina da se generalno ocevi ne skrbe za djecu niti je tocno da su majke uvjek najbolji odabir da podizu djecu jer se sve svodi na novac a ne na ljubav prema djeci,,ako se brani kontakt sa ocem onda ta majka nevoli svoju djecu,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare