To je to što me zanima!

Uskoro prva dva koncerta u Hrvatskoj nakon koronavirusa

Humanitarni koncert 'Sve za našu djecu' u Rijeci najavio je Tony Cetinski i pozvao ljude da pomognu. U isto vrijeme na parkiralištu zračne luke u Velikoj Gorici nastupit će Kawasaki 3P, Discohernia i ABOP
Vidi originalni članak

Pandemija virusa lagano je popustila, a povoljna epidemiološka situacija dopušta i planiranja prvih glazbenih događanja na otvorenome, doduše u drastično drugačijim uvjetima nego je to bilo ranije. Jedan od prva dva koncerta u zemlji nakon popuštanja mjera trebao bi biti humanitarni koncert 'Sve za našu djecu', koji organizira udruga Riječko srce 29. svibnja.

Na Trgu Riječke rezolucije smjeti će biti tek 150 posjetitelja, a koncert će uživo prenositi Kanal Ri. Nastupit će Tony Cetinski, Mia Negovetić, Marko Kutlić i Jure Brkljača, a cilj koncerta je prikupiti sredstva kojima će se kupiti defibrilatori/monitori za Kliniku za infektologiju.

PRIJEDLOZI GLAZBENOG SAVEZA Koncerti iz automobila, nastupi na terasi, trgu ili rivi u sezoni

- Vidimo se kroz par dana u Rijeci na humanitarnom koncertu Sve za našu djecu - prikupljamo sredstva za KBC Rijeka - poručio je Cetinski i pozvao svoje fanove da dođu na koncert ili ga prate online.

Istog dana zagrebački rokeri Kawasaki 3P trebali bi nastupiti na drive-in glazbenom festivalu Picnic Galactic, a mjesto radnje je parkiralište zračne luke Franjo Tuđman u Velikoj Gorici. Posjetitelji će koncert pratiti iz automobila, a smije ih biti najviše četvero u jednom automobilu. 

- Nova avantura na neobičnom mjestu u neobično vrijeme. Vidimo se i slušamo na prvom drive-in koncertu u Hrvatskoj - rekli su iz benda, a nastupit će još i sastavi Discohernia te ABOP.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Svesamtvojenaj 23.05.2020.

    Konačno koncert. Srećno Toni i uživaj.

  • čojek 22.05.2020.

    Na koncert od Tonija ne idem da me slučajno ne čipiraju dok kupujem kartu.

  • Car Mrgud Vazdacenzurirani 22.05.2020.

    Kawasaki 3P je jedini pravi rock band u rvata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare