To je to što me zanima!

Uskoro prvi Vukovar Guitar Stars: Najbolje će se nagraditi

Između ostalih, naći pobjednik natjecanja PopRock škole Sisak, a podršku prvom Vukovar Guitar Stars natjecanju daje i Zagreb Guitar Show
Vidi originalni članak

U subotu 18.svibnja u Vukovaru će biti prvi Vukovar Guitar Stars festival u organizaciji Katedrala d.o.o.

Za razliku od sličnih festivala organizacijski odbor neće raspisati natječaj za gitariste, nego će ovo biti ‘pozivno’ natjecanje. Drugim riječima, svi će natjecatelji biti gitaristi koji su već ranije sudjelovali ili pobjeđivali na nekom od gitarističkih natjecanja u Hrvatskoj.

Tako će se tu, između ostalih, naći pobjednik natjecanja PopRock škole Sisak, a podršku prvom Vukovar Guitar Stars natjecanju daje i Zagreb Guitar Show, pa će među natjecatelje biti pozvani svi dosadašnji pobjednici GuitarMaster natjecanja koja se održavaju u sklopu ZGS-a, kao i svi finalisti prošlogodišnjeg natjecanja.

Pobjednika će odrediti tročlani stručni žiri u sastavu Tihomir Slivka, predsjednik HGU Osjek, Srđan Sekulović Skansi glazbeni producent i kao predsjednik, jedan od najpoznatijih gitarista sa ovih prostora, Zele Lipovača.

Nagrade, koje će najboljima uručiti gradonačelnik Vukovara gosp. Željko Sabo, osigurava Mega Muzika iz Zagreba.

Pobjednik osvaja Fender Squire Stratocaster gitaru i snimanje jedne svoje autorske pjesme, drugoplasirani pojačalo Roland Cube, a treći će kući ponijeti Fender Mustang pojačalo.

Važno je spomenuti da će sve natjecatelje pratiti bend – Off Duty.

Nakon natjecanja, pozornicu preuzimaju Retro Guru All Stars Band u sastavu Vedran Božić, Tomas Krkač i Adonis Dokuzović, a za kraj maestro Lipovača sa svojim Divljim Jagodama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • AlenS 05.05.2013.

    Jel moguće da za Vedrana Božića, čovjeka koji je zasvirao sa Hendrixom i 130 svjetlosnig godina bolji gitarist od Lipovače ne napišete ništa, a kasnije napišete: "a nakon toga maestro Zele Lipovača" ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare