To je to što me zanima!

Uskoro spektakl: Zvijezde opet pjevaju i to 1. ožujka

Nina Badrić, koju su najavljivali kao najveću “opasnost” za pobjedu, ipak neće sudjelovati u ovoj sezoni popularnog showa “Zvijezde pjevaju”
Vidi originalni članak

Tony Cetinski, Giuliano, Marija Husar, Đani Stipaničev, Ivana Kindl, Maja Blagdan i Jacques Houdek vjerojatno su zvijezde druge sezone showa 'Zvijezde pjevaju’, kaže Mario Sedmak, urednik kontakt-programa HTV-a.
Šuška se da će među pjevačima amaterima nastupiti glumice Mila Elegović i Marijana Mikulić, manekenka Iva Jerković, Karmela Vukov-Colić, Zlatan Zuhrić Zuhra, Hrvoje Kečkeš i Silvio Marić.
- Pregovaramo s njima, ali imena ima još desetak. Listu 'amatera’ tek ćemo finalizirati - rekao je Sedmak. Dodaje da će se konačni odabir natjecatelja znati tek krajem siječnja ili početkom veljače.
- Show kreće 1. ožujka, bit će osam parova, a najvjerojatnije će ga voditi Barbara Kolar i Duško Ćurlić - otkriva Sedmak. Što se scenografije tiče, kaže, bit će ista, s malim tehničkim izmjenama.
- Nećete ništa vidjeti na ekranima, ali će poboljšati produkciju - kazao je i dodao da će i visina honorara biti ista kao i natjecateljima u “Zvijezde plešu” - oko 8000 kuna. Prošle sezone u žiriju su bili Martina Tomčić, Rajko Dujmić, Ksenija Erker i Husein Hasanefendić.
- Najvjerojatnije će i ove sezone biti isti žiri - zaključio je Sedmak. Da nastupi u showu, HTV-ovci su, kao i lani, zvali i Vannu, ali ona opet ne može zbog obveza.
- Nije još ništa sigurno, ali bilo je nekih kontakata s HRT-om, rekla nam je jedna od mogućih “mentorica” u novoj sezoni “Zvijezde pjevaju” Marija Husar. Mlađa sestra trebala bi zamijeniti stariju sestru Ivanu, koja je u prošloj sezoni briljirala s TV voditeljem Lukom Bulićem.
- Nisam još uopće razmišljala koga bih za partnera. Voljela bih da bude netko tko će imati povjerenja u mene i s kim ću se dobro slagati. Naravno da bih htjela jednog Luku Bulića, ali mislim da je to nemoguće - kroz smijeh je rekla Marija, koja priznaje da ima veliku tremu, ali i da joj sudjelovanje u showu predstavlja velik izazov.  Pjevačko znanje prenosit će i Giuliano.
- Pitali su me i ja sam rekao da hoću. Stvarno nemam ništa protiv toga. To je sve što zasad znam - kratko je prokomentirao eventualno sudjelovanje u showu Giuliano, koji uživa s obitelji na skijanju. Prošlogodišnja finalistica Maja Blagdan i ove godine će se natjecati.
- Da, da trebala bih i ove godine biti u showu. Veselim se. Nema treme. Nestrpljivo očekujem saznati tko mi je partner - rekla je Maja. Ipak, gledatelji ni ove godine neće gledati Ninu Badrić. Doznajemo da je Nina odbila sudjelovanje zbog nedostatka vremena.

KARMELU BI SUDJELOVANJE U SHOWU JAKO RAZVESELILO

Pjevači “amateri” koji će se boriti za titulu najboljeg zasad još nisu potpuno sigurni. Karmela Vukov-Colić kaže da još ništa ne zna, ali da bi je sudjelovanje u showu jako veselilo. Zuhra kaže da prvo mora proći “audiciju”. Zuhra je gostovao na Guilianovu albumu pa bi upravo njih dvojica mogli biti par u drugoj sezoni showa.
 
LANJSKI POBJEDNIK OPET ĆE NASTUPITI U SHOWU
Prošle godine pobijedili su voditeljica Lamija Alečković i Jacques Houdek. Iako je pobijedila, Lamija nije željela nastaviti pjevačku karijeru već je otišla u Ameriku na stručno usavršavanje iz novinarstva. Budući da obožava pjevati, sa Jacquesom je pjevala na nekoliko dobrotvornih priredbi. Jacques je nakon pobjede pjevao po vrtićima i školama u Zagrebu i okolici. Nedavno su ga mnogobrojni roditelji prozvali da od djece uzima novac bez računa. On to demantira. Jacquesa je HTV opet pozvao da nekog od “amatera” nauči pjevati.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Elio 24.01.2008.

    o ne opet

  • justicia 18.01.2008.

    A nećeš ti zvijezda.... Vidim da pjeva i onaj humanitarac Žak.. Jel platio porez, nisam nigdje pročitao..?

  • entoni 18.01.2008.

    Dali stvarno elagovićka ima onakav glas mislila sa da je to samo za glumu, vidi ju po gradu na biciklu, nije baš nešto ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare