To je to što me zanima!

Uskrs kod poznatih Hrvata: Maja i Bojana očarale outfitom, Modni Mačak luksuznim stolom

Zvijezde s domaće estrade povodom proslave Uskrsa okružili su se bližnjima. Na društvenim mrežama s pratiteljima su podijelili djelić atmosfere iz svojih domova, ali i pokazali raskošne blagdanske stolove
Vidi originalni članak

Nakon dvije godine pandemije i niza rigoroznih pravila u vezi okupljanja i druženja u velikom krugu ljudi, napokon smo dočekali blagdane 'bez ograničenja'. Iako većinu Hrvata ni korona virus nije sprječavao da blagdane provedu s onima koji im puno znače, ove godine mogu se 'totalno opustiti'. Naša ekipa s estrade već je započela s proslavom Uskrsa, a kako izgleda atmosfera u njihovom domu podijelili su i s pratiteljima na društvenim mrežama

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Maja Šuput objavila je fotografiju za raskošnim stolom na kojem se, po običaju, našla šunka, pisanice, luk i niz suhomesnatih proizvoda, ali i pokoji plišani zeko. 

- Od srca vam želim sretan i blagoslovljen Uskrs - napisala je voditeljica showa 'Ples sa zvijezdama' ispod fotografije na Instagramu.

Poznat po raskošnim slavljima, na Instagram profilu s nizom fotografija luksuzno uređenog stola, javio se i Majin najbolji prijatelj, stilist Marko Grubnić

- Uskrs je vrijeme radosti, budimo zahvalni za dar života i ljubavi. Želim vam svima sretan Uskrs. Neka vam ovaj dan donese puno sreće u vaš život - napisao je u objavi. 

Obiteljskom blagdanskom fotografijom pohvalila se Ella Dvornik, koja je za Uskrs pozirala s kćerima Lumi i Balie ispred slamnatog zeke u Balama, gdje trenutno žive. 

- Zeko od Bala u Balama, kako vi provodite vikend? - upitala je pratitelje Ella. 

Osim poznate hrvatske influenserice, obiteljsku fotografiju podijelila je i pjevačica Pamela Ramljak te svima poželjela sretan Uskrs. 

Na Instagram Storyjima Pamela je još sinoć pokazala šarene pisanice koje su pripremili za proslavu blagdana.

Glumica Ecija Ojdanić Uskrs, sudeći po objavi, provodi u prirodi. Na fotografiji koju je objavila Ecija pozira u travi dok je ispred nje uskrsna košarica. 

- Sretan Uskrs, dragi moji - poručila je pratiteljima. 

I Snježana Mehun pohvalila se atmosferom u svom domu. Naime, ona je uživala u prvom bračkom uskršnjem doručku sa suprugom Franzom

Glumica Bojana Gregorić Vejzović, koja se trenutno natječe u showu 'Ples sa zvijezdama', na Instagramu je objavila fotografiju ispred stola prepunog blagdanskih delicija. 

- Sretan Uskrs dragi moji - napisala je pa dodala: 

- A koga se čeka? Čeka se teenagere naravno.

Bojana je za uskršnji doručak odabrala žuto odijelo i pratitelje potpuno oduševila svojim lookom. 

REZERVNU UVIJEK DRŽI U AUTU Grubnić o incidentu s haljinom: 'Ne bih nam poželio još takvih situacija jer jedna je dovoljna'

Podsjetimo, glumica večeras, iz još nepoznatih razloga, neće nastupiti u blagdanskoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama', u kojoj će zvijezde morati plesati s novim partnerom. 

POGLEDAJTE I 'DOM IZ BAJKE' OBITELJI KRETZ:

Idi na 24sata

Komentari 96

  • pokamine28 19.04.2022.

    Ovaj Mačak je na svakoj slici toliko gumen 🤦 da izgleda kao da je ispao iz vrećice Veseli zoo bonbona

  • Vikilili 19.04.2022.

    Čije se vi bavite, vrlo bitni ljudi Ive naše male Hrvatske, dajte nas nemojte vise zamarati ovim nebitnim ljudima, pogotovo s “velikom” pjevačicom Šuput i jedinim snom u Hrvatskoj Bloomom, recite mi samo da li je kakao prije Uskrsa ili na Uskrs ili u oba slučaja. Ukrasi hahaha, iskesiras brdo love i postaviš po stolu a domecd sto Ante “glamurozne “ ruke napravile?!???

  • 19.04.2022.

    Udaraju jaja , ko da imaju kasko

Komentiraj...
Vidi sve komentare