To je to što me zanima!

Uskršnji koncert: Mate Mišo je digao cijeli Čakovec na noge

Karizmatični Dalmatinac u nedjelju je podigao Čakovec na noge nizajući poznate hitove. Priredio je večer za pamćenje i opet pokazao tko je kralj zabavne glazbe
Vidi originalni članak

Obožavatelji ove pjevačke legende su jedva dočekali da uživo s njim zapjevaju hitove "Ako me ostaviš", "Ostala si uvijek ista", "Ti si pjesma moje duše", "Poljubi zemlju" i brojne druge.  Miši se na pozornici pridružila i njegova kćer Ivana.

Mišo je imao koncert na sam Uskrs u Čakovcu u dvorani GOC-a, atmosfera je bila posebna jer je prošlo dosta vremena od zadnjeg njegovog koncerta u tom gradu. Nakon odličnih koncerata u Zagrebu i Splitu, Mišo se zahvalio Međimurcima i svima koji su ga došli podržati.

Njegova kćer Ivana je također otpjevala niz svojih hitova koje je publika odlično prihvatila. Nedavno je izdala i svoj album prvijenac.

Mišo, apsolutni rekorder diskografije, napunio je i dvoranu u Čakovcu, a da su njegovi hitovi vječni govori i činjenica da su na koncertu bile prisutne sve generacije, od srednjoškolaca do starijih. Na koncert su došli i gosti iz Njemačke.

Ovaj karizmatični Dalmatinac je u nedjelju podigao cijeli Čakovec na noge nizajući dobro znane hitove, te priredio još jednu večer za pamćenje i pokazao tko je kralj zabavne glazbe.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • feba 23.04.2014.

    Intervju koji je dao smučio mi se.Čovjek je ozbiljno bolestan,dvije nije mogao sastaviti a ti koncerti su dobro osmišljeni da pjeva publika i playback

  • anonimus1 23.04.2014.

    sva sreća pa ne moram slušati olinjale mačke na radio stanici koju slušam..očajni pokušaji i nažalost uspješni za punjenje džepova ...bravo za publiku koja kuka da nema za kruh a baca novac da bi sama pjevala

  • DALMATINACSAN 23.04.2014.

    Ajmoooooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare