To je to što me zanima!

'Ušla sam u bijelu svijetlost i vidjela svoje pokojne prijatelje'

Glumica se u nedavnom intervjuu prisjetila iskustva koje joj je, kaže, promijenilo život. Prije 15 godina, Stone je doživjela krvarenje u mozgu zbog kojeg je skoro umrla
Vidi originalni članak

Iznad mene je bio golem vrtlog bijele svjetlost i puf! Nekako sam ušla u tu veličanstvenu, bijelu svjetlost, prepričala je Sharon Stone (58) u intervjuu za časopis Closer Weekly. 

Glumica je tada živjela s bivšim suprugom Philom Bronsteinom u San Franciscu. Iako ju je glava jako boljela, liječničku pomoć potražila je tek nakon tri dana. 

- Mislila sam da sam imala možda udar i bila sam uvjerena da sam mrtva. Počela sam susretati svoje pokojne prijatelje i ljude koji su mi jako bliski i dragi - kazala je Sharon te kaže da je zbog tog iskustva imala priliku biti 'i na ovom, i na onom svijetu'. 

- Ali sve se dogodilo jako brzo. Odjednom sam bila natrag u svome tijelu - otkrila je Stone. 

Nakon toga, glumica je morala ponovno učiti hodati i pričati. Iz svega je, kaže, naučila da je smrt 'dar'. 

- Više se ne bojim smrti i sada mogu drugim ljudima reći da je to divna stvar. Kada ti se smrt približi, a hoće, to je veličanstveno. Imala sam osjećaj blagostanja. Smrt je blizu i sigurna je, uopće nije strašna niti udaljena - zaključila je zvijezda. 

 

Idi na 24sata

Komentari 148

  • _Varešak_ 21.09.2016.

    Tko se smrti boji još ?

  • blondie8 20.09.2016.

    ...smrt je , kada iz prostorije punog dima, odeš na čisti zrak....

  • cudak 1 20.09.2016.

    meni je to svakodnevnica

Komentiraj...
Vidi sve komentare