To je to što me zanima!

Uspješna suradnja: Lijepa Sara Škugor i The Seige snimili spot

DOBITNA KOMBINACIJA Američki reper na suradnju je pristao na poziv prijatelja producenta Igora Ivanovića, koji je s Markom Vojvodićem autor teksta i glazbe.
Vidi originalni članak

Ovo mi je prva suradnja i mislim da smo napravili dobar posao. Taz se super uklopio u pjesmu i nadam se da će ovo biti samo početak jedne uspješne priče, rekla je Sara Škugor. Mlada Šibenčanka ljetos je objavila singl 'Ti i ja', koji je snimila s Tazom Conleyem

Američki reper na tamošnjoj sceni radi pod imenom The Seige, a na suradnju je pristao na poziv prijatelja producenta Igora Ivanovića, koji je s Markom Vojvodićem autor teksta i glazbe. Sara s Igorom i njegovim timom deciBel Music Studio surađuje otkako se pojavila na sceni, a Igor je ujedno i redatelj spota. Video se snimao na prekrasnim lokacijama Vranskog jezera, plaži otoka Vrgade i u Los Angelesu.

- Nisam mogao doći u Hrvatsku pa sam svoj dio spota snimao u Americi. Sudeći prema Sarinu izgledu imate prekrasne žene i zato vam obećajem da ću vas sigurno posjetiti - kaže Taz.

Atraktivna Dalmatinka solo karijeru započela je prije dvije godine, a suradnja s Tazom njezin je peti singl. 
Osim internacionalne suradnje Sara se može pohvaliti i s novim timom mladih zadarskih dizajnerica koje su osmislile njezin stajling. Tako je Božena Bratović - Smolić, koja se krije iza brenda Becha design, zaslužna za haljine dok je nakit D' se:riz izradila Višnja Knežević. 

Kako lijepa Šibenčanka izgleda te kako je Taz odradio svoju ulogu pogledajte premijerno u novom video spotu s kojim se nastavlja suradnja između DB Music Studija i izdavačke kuće Hit Records.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • menart 23.09.2016.

    Sara super si jos od pocetka. 10ka! Gleda san te i slusa na splitskom festivalu... cukar pravi. Nadam se da ce ljudi prepoznat kvalitet. Sretno i samo pravo. Pozdrav

Komentiraj...
Vidi sve komentare