To je to što me zanima!

Uspješna žena: Bivša misica uspjela završiti on-line 'faks'

Već ima diplomu s privatnog fakulteta iz Dubrovnika, no, ovog puta Biljana Mančić Pavković u dvije godine studija nije upoznala nikog od kolega ni profesora
Vidi originalni članak

Biljana Mančić Pavković (28) 2006. postala je Miss Universe Hrvatske, a prije nekoliko dana postala je i magistrica ekonomije na on-line fakultetu, piše Slobodna Dalmacija. Bivša misica nakon dvije godine virtualnog studija obranila je magistarski rad s najvišim ocjenama. Biljana je ispričala kako nije upoznala nikoga od kolega i profesora za vrijeme studija, ali veseli se što će to učiniti za mjesec dana na promociji u Mariboru, gdje je sjedište ove obrazovne ustanove.

- Nisam imala tipičan studentski ritam tijekom ove poslijediplomske faze, nije bilo tulumarenja ni druženja u kantini, ali je ovo virtualno studiranje bilo praktično zbog majčinstva, koje nije trpjelo - rekla je Biljana koja je postala majka dok je studirala. Već ima jednu diplomu s American College of Management and Technology u Dubrovniku koju je dobila 2008., a i iskusna je poduzetnica. Biljana je bila otvorila vlastitu turističku agenciju i otvorila je team building centar na Čiovu.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • More22 21.10.2014.

    Sranj! Sta je to ode uspješno? Ona? A u čemu???

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 10.10.2014.

    di to ima?idem i ja!!!jel to ona što je ostala trudna s nekim starijim imućnim gospodinom pa sam zbog komentara ostala udaljena na par dana???

  • 10.10.2014.

    da Biljana, da Mančić......

Komentiraj...
Vidi sve komentare