To je to što me zanima!

Usred noći: Preplanula Demi Moore vratila se s rehabilitacije

U L. A. se vratila nakon što je nekoliko dana uživala na imanju bivšeg supruga na privatnom otoku. Putovala je u kratkim traper hlačama i bijeloj majici dugih rukava
Vidi originalni članak

Nakon izlaska iz klinike u kojoj je bila više od mjesec dana otišla je na odmor na imanje bivšeg supruga Brucea Willisa na privatnom otoku Parrot Cay. Tamo je otišla kako bi izbjegla horde fotografa i novinara. Demi Moore (49) vratila se u Los Angeles. Fotografirali su je na aerodromu u kasnim noćnim satima. Stigla je privatnim avionom.

Iako je bila noć na fotografijama se vidi da je Demi preplanula. Putovala je u kratkim traper hlačama i bijeloj majici dugih rukava. Glumica je i dalje jako mršava. Društvo u avionu pravio joj je prijatelj Eric Buterbaugh. 

Podsjetimo, Demi je završila u bolnici u siječnju kad je imala napadaj i onesvijestila se. Napadaj je izazvao dušikov oksid (N2O) od kojeg se, nakon što ga je udisala, počela gušiti i gubiti svijest. Plin, ako ga se udiše kratko, izaziva veselo raspoloženje i podražaj na smijeh, zato se i naziva plin za smijanje. Uz to, Demi se borila s anoreksijom pa joj je par udisaja plina bilo i više nego dovoljno da se onesvijesti.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • nuša matanova 07.03.2012.

    glavu gori naprid

  • sprangija 07.03.2012.

    a sta je bilo bilo jer ipak godine su tu..50 na ledjima iako znam mnoge zgodne zene u tim godinama,Demi su ipak skupo stajale nepotrebne plasticne operacije i izgladnjivanja ali rado je se sjecamo iz nekih proslih vremena kad je zarila i palila...kako bilo Ashton je ipak jedan od najpozeljnijih muskaraca holivooda i stvarno moze jos dugo vremena imat koju pozeli

  • EvelynSalt 07.03.2012.

    Ne daj se Demi...:) Lijepa žena, dobra glumica... vratit će se ona, polako ali sigurno;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare