To je to što me zanima!

Usvojit će blizanke: Madonna je ipak odlučila proširiti obitelj?

U afričkoj državi viđena je još prošlog tjedna, kada je njezin odvjetnik lokalnim novinarima potvrdio da je pjevačica u procesu posvajanja. Tu informaciju ona je tada demantirala
Vidi originalni članak

Iako je prije nekoliko dana izjavila kako neće usvojiti još djece, strani mediji pišu kako je sud u afričkoj državi Malavi Madonni (58) odobrio da posvoji četverogodišnje blizanke.

U afričkoj državi viđena je još prošlog tjedna, a njezin odvjetnik tada je lokalnim novinarima potvrdio da je pjevačica u procesu usvajanja. Ona je to demantirala i izjavila kako je samo došla posjetiti dječju bolnicu i obaviti poslove za svoju dobrotvornu organizaciju.

U Malaviju je već usvojila Mercy (11) i Davida (11). Madonna ima dvoje biološke djece, kćer Lourdes (20) te sina Rocca (16). Za skrbništvo nad Roccom pjevačica se nedavno borila na sudu s bivšim mužem Guyjem Ritchiejem (48).

Idi na 24sata

Komentari 8

  • OM Sai Baba 08.02.2017.

    mora da ima dosta na savjesti za oprati.

  • Jersey 08.02.2017.

    Ona njih ne usvaja nego kupuje ko da su suveniri

  • Bauštela 08.02.2017.

    Samo crnce posvajaju da ispadnu bolji u medijima i poboljšaju svoj imidž. Tako se to radi, neće posvojit dijete iz svoje države i svoje rase jer to nije dovoljno "veliko" za medije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare