To je to što me zanima!

Utegla se u korzet: Bujna Kelly se prerušila u Mariju Antoinetu

Manekenka je lice prekrila bijelom bojom, dok je oko vrata imala lažnu krv. Na tulum povodom Noći vještica stigla je odjevena poput nekada najomraženije kraljice
Vidi originalni članak

Manekenka se na tulumu na Beverly Hillsu u petak povodom Noći vještica prerušila u Mariju Antoinetu, posljednju i nekada najomraženiju kraljicu apsolutističke Francuske. Kelly Brook (33) 'nabacila' je na sebe korzet u kojem je do izražaja došao njezin bujni dekolte i kratku haljinicu, dok je glavu ukrasila ružičastim šeširom s cvijetom, bijelom golubicom i perjem. Lice je prekrila bijelom bojom, dok je oko vrata imala lažnu krv. 

- Koji ludi tjedan. Veselim se prvom partyju povodom Noći vještica večeras - napisala je manekenka prije tuluma na kojem su se zabavljali i Molly Sims, Sacha Baron Cohen i Cindy Crawford

I Alessandra je plijenila pažnju u korzetu

Njezina kolegica Alessandra Ambrosio na zabavi svog prijatelja Mikea Meldmana pojavila se poput čuvene Kraljice srca iz crtanog filma 'Alisa u zemlji čudesa'. I ona je plijenila pažnju u korzetu i mini suknji. Njezini prijatelji prerušili su se u ostale likove iz crtanog filma, a manekenka je fotografiju s društvom objavila na Instagramu. 

- Gdje je Alisa? - napisala je majka dvoje djece.

Kelly se skinula i bujne grudi pokrila samo loto kuglicama

Idi na 24sata

Komentari 25

  • zahira45 27.10.2013.

    Ah...sve mi nestvarno kako se ljudi zabavljaju i vesele...Svrati malo do Bajića i naredi mu da požuri više sa rješavanjem te korupcije. I mi bismo se malo opustili makar i sa glupostima.

  • kung fu panda 27.10.2013.

    ja kad se utegnem trebam oružani list

  • Galeb i ja 27.10.2013.

    Od nje bu sve vjestice pobjegle.

Komentiraj...
Vidi sve komentare