To je to što me zanima!

Utegnula se: Victoria pokazala mršave noge u uskim hlačama

Godinu dana nakon rođenja kćeri Harper, supruga Davida Beckhama izgleda mršavije nego ikad. Od posljednjeg porođaja drži se strogog rasporeda vježbanja
Vidi originalni članak

Uglavnom nosi haljine do koljena i štikle, ali Victoria Beckham (38) ovoga puta je pokazala svoje tanke nožice u uskim trapericama. Majka četvero djece tako je istaknula svoju izrazito mršavu figuru uz koju je odjenula običnu majicu u istoj boji. Duge noge dodatno je naglasila i cipelama na visoku petu. Supruga Davida Beckhama (37) prije godinu dana rodila je kćer Harper, a ubrzo poslije porođaja počela se brinuti o svom izgledu. Otkrila je da je puno vježbala i trčala šest dana u tjednu. Držala se strogog rasporeda treninga koji joj je zadao njezin trener. 

- Kad nešto započnem, postanem poprilično opsjednuta s tim - izjavila je Victoria nedavno u intervjuu za Vogue. Prije nego što je zatrudnjela s Harper težila je 45 kilograma i uspjela je vratiti tu težinu. 

S njom u Dublinu i ostatak obitelji.  O svom putovanju u Veliku Britaniju obavijestila je i obožavatelje putem Twittera. 

Idi na 24sata

Komentari 106

  • Monsterica 21.07.2012.

    ja sam mršava. 170 cm i 53 kg. :( nemate pojma koliko se teško udebljat. :( lako je smršat. :( ali ne razumijem to da želi imat 45 kg o.O

  • miss_sunshine 20.07.2012.

    Očajna je..

  • LaViolette 19.07.2012.

    Fuuuj, odvratna žena

Komentiraj...
Vidi sve komentare