To je to što me zanima!

Uvijek drukčija: Billie Eilish je na crveni tepih došla u pidžami

Eilish uvijek odudara od ostalih svojim modnim izričajem, a ovog puta bila je u kariranoj kreaciji, koja sliči na pidžamu. Na glavi je imala bijelu kapu sa kristalićima
Vidi originalni članak

U noći s nedjelje na ponedjeljak bila je dodjela 'American Music Awards', koje je trijumfirala pjevačica Taylor Swift (29), koja je kući ponijela čak šest nagrada. Na dodjeli su bile mnoge svjetske zvijezde, a među njima je i mlada kantautorica Billie Eilish (17).

Ona je osvojila dvije statue za najboljeg novog izvođača i najboljeg alternativnog rock izvođača nakon što se njezin singl 'Bad Guy' popeo na prvo mjesto američkih ljestvica. 

- Vi ste učinili da se sve ovo dogodi- rekla je Eilish zahvalivši se svojim obožavateljima. Eilish je pokazala svoju potporu ekološkim organizacijama noseći majicu s sloganom 'No Music on a Dead Planet'. 

Ipak, ono što je privuklo najviše pažnje bila je njezina modna kombinacija. Eilish uvijek odudara od ostalih svojim modnim izričajem, a ovog puta bila je u kariranoj kreaciji, koja sliči na pidžamu. Na glavi je imala bijelu kapu sa kristalićima. 

Povratnički nastup imala je Selena Gomez (27). Otvorila je svečanost u svom prvom televizijskom nastupu uživo u dvije godine nakon što joj je 2017. bila podvrgnuta transplantaciji bubrega i borbi protiv anksioznosti i depresije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Kamen_s_marsa 27.11.2019.

    Ali.. To nije pidjama?

  • 27.11.2019.

    Samo je vama balkancima to pidzama jer se ne razumijete u novi svijet mode.Ocim se sako sramotite.

  • 27.11.2019.

    A ako niste culu za nju onda mora da vi zivite pod kamenom.i ako vam se ne sviđa ne ser**e o njoj i ne pricajte sra**a o njoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare