To je to što me zanima!

'Uvijek je željela takvu slavu, a Harryja je bilo lako nagovoriti'

Markle više ne mora tražiti dopuštenje kraljevske obitelji za svaki svoj pokret. Postigla je idealno rješenje jer je i dalje u braku s princom, ali sama bira što će raditi
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ako Harry prihvati američko državljanstvo gubi titulu princa

Meghan Markle (38) se prije nekoliko dana s princem Harryjem (35) preselila iz Kanade u Los Angeles, a on nije imao ništa protiv toga. Planiraju i kupiti kuću u Malibuu. Prema pisanju stranih medija, njezini prijatelji tvrde kako je uvijek maštala o tome da živi holivudskim životom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uvijek je željela ovakvu slavu, a ne vjerujem da je Harryja bilo teško nagovoriti. Nije se previše pretrgnuo kada je odluka pala na selidbu u Los Angeles - rekao je izvor za strane medije i dodao kako je  i sam Harry fasciniran filmskim zvijezdama, stoga ne čudi da prati planove svoje supruge.

Meghan sada živi i blizu svoje majke, Dorie Ragland (63), a uz nju su prijatelji i cijeli PR tim. Više ne mora tražiti dopuštenje kraljevske obitelji za svaki svoj pokret. Postigla je idealno rješenje jer je i dalje u braku s princom, ali sama bira što će raditi.

Početkom godine Meghan i Harry su najavili da odstupaju sa svih kraljevskih dužnosti te su početkom ovoga tjedna objavili svoju posljednju poruku na kraljevskom Instagramu kojeg više neće koristiti.

- Okrećemo novo poglavlje u svom životu i želimo pridonijeti svijetu na neki drugačiji način. Iako nas možda nećete više vidjeti ovdje, naš rad se nastavlja. Vjerujemo da svaka osoba na ovom svijetu ima potencijal napraviti razliku. Hvala vam za podršku, inspiraciju i angažman kako biste i sami učinili svijet boljim mjestom. Veselimo se nekoj novoj prilici, bili ste sjajni. Dotada, čuvajte sebe i svoje bližnje - napisali su između ostalog Meghan i Harry u oproštajnoj objavi. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Princ Harry i Meghan napustili Kanadu, žive u Los Angelesu...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • čoviksjuga 04.04.2020.

    Kraljica se riješila uljeza bez kraljevske krvi na vrlo mudar i pametan način. E moj Harry.

  • Ateist Master 04.04.2020.

    Tko ne shvaca dublju stranu price taj nista ne zna o zenskom funkcioniranju. Cura je doslovce od princa napravila žabu. Udala se za papka koji je dozvolio da ga neka zenska odvoji od obitelji, postavila mu uvjete i radi po svoju.... tipično žensko funkcioniranje... slijedi razvod braka, brutalna alimentacija, uvjetovanje viđanja djeteta itd itd ..... tipična narcisoidna karijeristica koja samo gleda interes... kao i velika večina cura.... do 30te se ševe svuda i sa svima, a onda traze one koje ih uzdrzavaju... itd

  • mima astronaut 04.04.2020.

    Nikad mi se nije svidjela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare