To je to što me zanima!

Uz 5 poznatih polufinalista, žiri će odabrati još 55 najboljih

Brojni natjecatelji pokazali su svoj talent na audicijama, poznato je već pet polufinalista, a još samo 55 najboljih i najimpresivnijih bit će odabrani za uzbudljivo polufinale 'Supertalenta'
Vidi originalni članak

Najteži dio žiriranja Mislava Čavajdu, Martinu Tomčić, Danijelu Martinović i Maria Petrekovića tek čeka – odlučiti koji će talenti dobiti priliku talent pokazati u emisijama u živo. 

Brojni natjecatelji pokazali su svoj talent na audicijama, poznato je već pet polufinalista, a još samo 55 najboljih i najimpresivnijih bit će odabrani za uzbudljivo polufinale. Sudeći po kandidatima ove sezone Supertalenta, žiriju neće biti ni malo lako. 

- Zato što je tebi sve bilo slatko, mi tu sjedimo već šest i pol sati! - poručit će Mislav Danijeli tijekom odabiranja najboljih. 

- To što sam članica žirija je jedno izuzetno iskustvo, međutim dolazi trenutak koji je najosjetljiviji i najteži.“ - otkrila je Danijela dok je Mislav dodao: 'Čeka nas ozbiljan posao i nadam se da ćemo se uspjeti složiti oko najboljih kandidata i prikazati Hrvatskoj ono najbolje'.

Osim dijela u kojem ćemo vidjeti tešku muku žirija prilikom odabira preostalih 55 polufinalista, vidjet ćemo još nekolicinu nastupa uz koje ćemo se nasmijati, zabaviti i opustiti.

Za Domagoja, Luku i Miroslava breakdance je umjetnost bez granica i stvar osobne kreacije, a samo za nastup na Supertalentu okupili su se pod nazivom Lege i na osječkoj audiciji došli pokupiti jedno novo iskustvo, a možda i prolaz u daljnje natjecanje showa. Sama činjenica da u Osijeku nema breakdancea ih je navela da krenu s Udrugom. Htjeli su učiti nove generacije, putovali su u inozemstvo i vidjeli kakva je scena breakdancera, a stečeno znanje prenijeli su na nove članove osnovane Udruge. 

- Mi smo se prijavili čisto iz zezancije da vidimo što možemo napraviti - poručuju Lege.

Što može napraviti sve sa svojim glasom, zanimalo je i dvadesetsedmogodišnju Zoranu Unković koju prijatelji već dugi niz godina pokušavaju nagovoriti da pokaže barem jedan od svojih talenata, a prijavom na Supertalent, to su ove godine i uspjeli. Ova vizualna umjetnica bavi se klasičnom glazbom i folklorom, no priznaje da ponekad izlazi iz okvira klasičnog. Soul i blues njena su druga velika ljubav, pa je upravo ovu vrstu glazbe odlučila izvesti pred žirijem najpopularnijeg talent showa i svijetu

Svoj talent pokazat će i Luka Vukmirović, koji ističe kako mu 'riječ mađioničar ljigavo zvuči', stoga preferira za sebe kazati kako zna trikove s kartama. 

- Nisam niti jedanput čuo loš komentar na ono što radim I zato sam se samo radi toga prijavio. Mislim da sam stvarno dobar u tome - ističe Luka koji se mađioničarskim trikovima počeo baviti prije dvije godine, dok je pripremamo ispite na Fakultetu strojarstva.  

Ne propustite posljednju audicijsku emisiju 'Supertalenta', kao i konačnu odluku žirija ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare