To je to što me zanima!

Uz Kim Verson i Joleta počeli su 25. dani piva u Karlovcu

Program su vodile dvije poznate Karlovčanke, Daniela Trbović te 'natkonobarica' Ivanka Boljkovac. Operna pjevačica otpjevala je “Karlovačku baladu” i himnu pivu
Vidi originalni članak

Povorkom članova folklornih društava, mažoretkinja, povijesne gradske straže, bubnjara, puhačkog orkestra, konjičkoga kluba i streličara u subotu su u Karlovcu otvoreni 25. dani piva. Svi sudionici povorke, koju je režirao Krešimir Dolenčić, bili su kostimirani, a Karlovčane i njihove goste razveselio je i vatromet. Predsjednik uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher i karlovački gradonačelnik Damir Jelić prvi su nazdravili kriglama piva te glavnu pozornicu prepustili Joletu i Kim Verson.

- Na koncertu mi je bilo prelijepo. Uživam pjevati pred tako puno ljudi - rekla je Kim, pobjednica showa 'Hrvatska traži zvijezdu'.

 U jednom šatoru su svirali rock, a drugi su nudili zabavu za različite ukuse. Uz pivu, nezaobilazni dio ponude su i veliki pivarski pereci.

Program su vodile dvije poznate Karlovčanke, Daniela Trbović te 'natkonobarica' Ivanka Boljkovac. Operna pjevačica otpjevala je “Karlovačku baladu” i himnu Karlovačkom pivu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • myusername 29.08.2011.

    ova kim još uvek zgleda kak joj je toni rekel na htz-u: ko da se stisla u pranju

  • Lipov hlad_1 28.08.2011.

    jos samo tu fale nemes i marijana

  • Stormtiger 28.08.2011.

    sve po starom.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare