To je to što me zanima!

Uzbuđeni Orban je upoznao Chucka Norrisa: Pao i zagrljaj

Sastali su se u kafiću Budimpešti, a Orban je Norrisa i njegovu suprugu Genu O'Kelley čak osobno vozio kombijem. Odveo ga je i na vježbu protuterorističke jedinice...
Vidi originalni članak

Mađarski premijer Viktor Orban (55) upoznao je američkog glumca Chucka Norrisa (78). Susret najjačeg holivudskog borca i mađarskog političara prošao je u odličnom raspoloženju, a po njihovim reakcijama moglo se vidjeti da su se odmah sprijateljili. 

- Osjećam kao da vas već poznajem. Toliko sam toga pročitao o vama da mi se čini kao da smo se već upoznali - rekao je Chuck Orbanu kad su se upoznali. Viktor mu se potužio da ga liberali mrze, a Norris ga je pitao mrze li ga više od Trumpa. 

- Malo više nego njega - odgovorio je Orban.

Pri upoznavanju premijera i glumca 'pao' je i prijateljski zagrljaj.

Sastali su se u kafiću Budimpešti, a Orban je Norrisa i njegovu suprugu Genu O'Kelley (55) čak osobno vozio kombijem. Odveo ih je i na vježbu protuterorističke jedinice, a snimka njihovog zanimljivog druženja objavljena je na službenom Facebook profilu mađarskog premijera.

TUŽI FARMACEUTE Bijesni Chuck Norris: Lijekovi mu umalo ubili suprugu Geenu

- Ja sam vam zapravo ulični borac. Ne potičem iz elita, već dolazim iz malog sela udaljenog 40 kilometara odavde - govori Orban  u videu. Usput ih je oboje pozvao da idući put kad budu u Budimpešti obavezno posjete njegovo rodno mjesto.

Nove tenzije u kraljevskoj obitelji? Meghan se ne sviđa kako Kate i princ William odgajaju svoju djecu, ona ne želi tako 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ZENGE_1 30.11.2018.

    LEGENDE

  • 29.11.2018.

    bruce lee je bolji od norrisa

  • Puky_gbr 29.11.2018.

    Pita Rambo ( Stallone) rangera Walkera (Norris): Koliko moš' napraviti sklekova? Sve" odgovori ranger.

Komentiraj...
Vidi sve komentare