To je to što me zanima!

Uzeli joj krunu: Misica zatajila da ima sina i da je bila u braku

Na natjecanje u Kini za Miss svijeta Ukrajina će poslati drugu natjecateljicu kao zamjenu izbačenoj Veroniki. Organizatori kažu kako još nisu sigurni tko će to biti...
Vidi originalni članak

Ovogodišnja Miss Ukrajine Veronika Didusenko (23) je diskvalificirana jer je lagala o svom privatnom životu. Veronika organizatorima nije rekla da je bila u braku i da ima četverogodišnjeg sina što je protivno pravilima natjecanja. Čim su saznali, odbor ju je diskvalificirao, prenosi Daily Mail.

Bivša misica je u prijavnom formularu napisala da nikad nije bila u braku i da nema djece. Ipak, saznalo se da ima sina s bivšim mužem. To znači da će na natjecanje u Kini za Miss svijeta Ukrajina poslati drugu natjecateljicu kao zamjenu izbačenoj Veroniki. Organizatori kažu kako još nisu sigurni tko će to biti što znači da ne ide prva pratilja po automatizmu već je sve u rukama sudaca izbora za Miss.

- Što udaja i djeca imaju veze s ljepotom - pitao je jedan obožavatelj. I drugi su je podržali dok je bilo i onih koji su je nazvali 'blesavom' što ne 'igra' po pravilima. - Pa mogla se prijaviti na neko drugo natjecanje. Možda se zabunila i pomiješala nazive 'gospođa' i 'gospođica' - zaključio je jedan od pratitelja.

Didusenko je na Instagramu zahvalila pratiteljima što su joj podrška u ovim 'za nju teškim vremenima'. 

Velika Britanija je donedavno imala ista pravila, da se udane žene i majke ne mogu prijaviti, ali su 2013. taj dio izbacili.

- Vjerujemo da će ova odluka u 21. stoljeću, kad majke i žene nemaju granica, što se karijere tiče, biti pozitivan primjer za druge - rekla je engleska misica nakon odluke.

VIDI OVO! 10 stvari koje morate znati o Luki Modriću.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • goranko5 25.09.2018.

    Njoj ostaju fotografije sa krunom za sijećanje...

  • Hiroo_Onoda 25.09.2018.

    Krunu je osvojila kako god da bilo. Znači najljepša je - sa krunom ili bez nje. Ovaj "gaf" joj je samo podeblja šanse da još bolje i uz manje stresa unovči tu ljepotu. "Legalne" misice ionako razvlače na sve strane i vuku u sve krevete. Jasno, neke ne pristanu pa padnu u zaborav odmah, a ove druge nešto kasnje. Veronika, dobro se unovči pa makar se morala udati za nekog miljardera!

  • onedollar1 25.09.2018.

    Nema veze pobjedila je hahah ova druga joj je zamjena i Ostat će tako uvijek će bit druga

Komentiraj...
Vidi sve komentare