To je to što me zanima!

Uzima pauzu od karijere: 'Od 2017. radim bez prestanka...'

Britanski glazbenik na društvenim mrežama objavio je fotografiju te dao do znanja kako su ga konstantni koncerti i snimanje albuma toliko iscrpili da je odlučio napraviti pauzu u karijeri
Vidi originalni članak

Nakon što je proglašen izvođačem desetljeća, britanski glazbenik Ed Sheeran (28) objavio je u utorak da uzima pauzu od svoje glazbene karijere, dodajući da će se vratiti kada 'proživi malo više kako bi stvarno imao o čemu pisati'. 

- Era Dividea (album) i tura promijenili su moj život na tako puno načina, ali sada je s time gotovo. Vrijeme je da odem van i vidim više svijeta - napisao je dvadesetosmogodišnji pjevač na Instagramu. 

- Radim non stop od 2017., tako da ću samo uzeti predah da putujem, pišem i čitam. Bit ću isključen s društvenim mreža, dok ne nastupi vrijeme za povratak - dodao je. Sheeran, koji se nedavno oženio s dugogodišnjom djevojkom Cherry Seaborn, već je uzeo pauzu 2016. 

U svojoj karijeri dobio je brojne nagrade, no upravo priznanje za glazbenika desetljeća obilježila mu je 2019. godinu. Razlog zbog kojeg je dobio nagradu je taj što je Britanac prvo mjesto na ljestvici uspio zadržati čak 79 tjedana te je tako postao jedini izvođač u ovom desetljeću kojemu je to pošlo za rukom. Albumi su mu na vrhu bili ukupno 41 tjedan, a pjesme 38 tjedana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Ištar 26.12.2019.

    Kako ovaj mali narancasti hobit uspijeva dobiti ljude da ga slusaju? S tim zenskastim glasom i laznim cviljenjem? Ako ima neki njegov fan molim objasnjenje....hvala i sretan bozic. JIM MORRISON FOREVER.

  • Phoenix 26.12.2019.

    Jadan.. ja uzeo godisnji nakon 10 godina..

  • alice111 26.12.2019.

    odličan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare