To je to što me zanima!

Uživa u solo životu? Bieber u stan doveo polugole djevojke

Kao glavni razlog razlaza Selene Gomez i Jutina Biebera navodi se to što je mladi glazbenik prekršio obećanje da će smanjiti izlaske i više se fokusirati na glazbu
Vidi originalni članak

Iako su se tek nedavno pomirili, Justin Bieber (20) i Selena Gomez (22) još su brže prekinuli svoju tek obnovljenu vezu. 

No čini se da Justin uživa u samačkom životu jer je, kako piše Daily Mail koji je i objavio te fotografije, nakon ludog izlaska u klubu na Beverly Hillsu u petak, u svoj stan pozvao nekoliko oskudno odjevenih djevojka. 

Njegovi problemi sa Selenom započeli su nakon što je tijekom pariškog tjedna mode viđen na ručku s Kendall Jenner (18). No kao glavni razlog njihovog razlaza ipak se navodi to što je Bieber prekršio obećanje da će smanjiti izlaske i više se fokusirati na glazbu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • zalosna_sova 20.10.2014.

    ja neznam zas ste svi nabrijani na njega tolko ima covjek love i voli tulumarit vi u vasim godinama nistr voljeli zaruzit kad god ste mogli? ja mu jedino zamjeram kaj ke selenu otkacio a takav komad od cure al ajde njegov zivot njegova odluka nek uziva dok moze jer sam siguran da pol vas kaj pise o njemu to bi voljelo zapravo bif na njegovom mjestu xD

  • perica 100 20.10.2014.

    OVO malo govno treba stjerat sa planete i mlade curice opet vriste za ovim idijotom

  • Britvaa 19.10.2014.

    A baš me živcira taj mali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare