To je to što me zanima!

Uživajte! U halterima i svilenoj haljini Beyonce pleše za vas

'DANCE FOR YOU' U novom spotu pjevačica svojim stylingom obožavatelje odvodi u četrdesete godine prošlog stoljeća. Trudnički trbuh u spotu joj se uopće ne vidi
Vidi originalni članak

U spotu za pjesmu 'Countdown' odlučila se za styling dive iz šezdesetih. 'Dance For You' obožavatelje pjevačice odvodi još dalje u prošlost, u četrdesete godine prošlog stoljeća. Beyonce (31) je za video nabavila jako seksi outfit. 

U crnom trikou, samostojećim čarapama i halterima te svilenom haljetku trbuh joj se uopće ne ističe pa se nagađa da je spot snimila ili dok još nije bila trudna ili u ranijem stadiju trudnoće. Uz to, teško se sjetiti je li ikad na nastupu ili u spotu plesala senzualnije nego u novom videu. 

Dok se Beyonce zavodnički izvija i saginje preko kožnate fotelje, promatra je muškarac. Pjevačica je obasjana snopom svjetlosti što ukazuje da je snima kamera. Na internetu je objavljen samo dio spota, a premijera uratka najavljena je za 29. studeni. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • lovacnabudale 23.11.2011.

    od svih slavnih bezveznjakusa ima najneslusljiviju i najlosiju glazbu....

  • Majaa_2 23.11.2011.

    Svima si ukusi razliciti. Meni je osobno prekrasna i njena glazba, glas itd.

  • valica000 23.11.2011.

    ja sam žensko i nisam ljubomorna, nego baš suprotno! žena je prekrasna i svaka joj čast što je postigla toliki uspjeh u životu.. ja ne znam jel ste vi ostali koji "pljujete" slijepi ili šta?? lijepa,zgodna sa svojim oblinama, lijepo pjeva, šta treba doktorat imat završen? šta će joj? ja imam magisterij,nigdje ne radim..a ona nema ništa i ima milijune! svaka joj čast! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare