To je to što me zanima!

Uživala u lokalnim delicijama pa u hotelu plesala oko šipke

U TAJNOSTI Konobari su poput tjelohranitelja pazili da se prolaznici ne približe tenisačici u restoranu. Nije htjela da je itko prepozna i preko glave je navukla jaknu
Vidi originalni članak

S prijateljima i trenerom Sašom Bajinom, Serena Williams (33) prekjučer navečer posjetila je novigradski restoran.

Konobari su poput tjelohranitelja pazili da se prolaznici ne približe tenisačici koja je u restoranu uživala u istarskim delicijama. Nešto prije ponoći Serena je krenula prema vili u kojoj je odsjela. Nije htjela da je itko prepozna pa je preko glave navukla jaknu i ogrtač. Poput prave “fantomke“, u štiklama je protrčala novigradskom rivom izmamivši osmijeh mještanima koji su je uporno željeli snimiti.

Najbolju tenisačicu svijeta u Novigrad je doveo dugogodišnji sparing-partner i trener Saša Bajin. Iako se nagađalo da su u vezi, Serena tvrdi da su samo prijatelji.


- Osim roditelja, Saša je najbitniji u mojem timu. On mi je poput brata - nahvalila ga je. Sportašica je posljednjih dana u Poreču uživala u sauni, vježbala u teretani i igrala tenis. Kako bi joj osigurali privatnost, osoblje hotela zatvorilo je teretanu za ostale goste. Na upit zbog čega se dvorana zatvorila, u teretani su nam potvrdili da su to napravili zbog Serene. Tenisačica je ondje vježbala na metalnim šipkama tzv. pole dance. 
Kako doznajemo od zaposlenika umaškog ATP-a, Serena će biti i na otvorenju 25. Croatia Opena. 

Serena se u Istru došla odmarati nakon odustajanja od Wimbledona zbog želučane viroze. Odmah su počela nagađanja da je trudna s drugim trenerom Patrickom Mouratoglouom.

Na nagovor svojeg trenera prijatelje dovela na Jadran

Saša i Serena suradnici su sedam godina. Osim što joj je sparing partner, Saša je i njezina desna ruka. Rezervira joj terene, nosi rekete na zatezanje, kondicijski joj je trener... Na njegov nagovor tenisačica se prvi put došla odmoriti u Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Bad Blue Boy 16.07.2014.

    serena teniska kraljica!!!!

  • Galeb i ja 16.07.2014.

    A na plazi nije nista navukla preko guzice da ju nitko nevidi i ne prepozna.

  • bonboncic 16.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare