To je to što me zanima!

Uživao je: Bivši farmer Kiki u zagrljaju lijepe Jelene Rozge

Prugovčanin Kristijan Nikšić je Rozgin fan, a u showu je poželio dobiti njezino pismo, što mu se i ostvarilo. Pjevačica mu je poželjela puno sreće i zabave
Vidi originalni članak

Bivši sudionik 'Farme' Kristijan Nikšić (23) uživao je u društvu pjevačice Jelene Rozge (39) nakon koncerta u Nedelišću. Prugovčanin je Rozgin fan, a u showu je poželio dobiti njezino pismo, što mu se i ostvarilo. 

- Kikiju sam poželjela puno sreće i zabave - rekla je Rozga. Splićanka je došla bez dečka, violončelista Stjepana Hausera .

Inače, donedavni farmeri, Kristijan Nikšić i Jasmina Milaković, nedavno su privukli pozornost obožavatelja na Facebooku, gdje su objavili da su u ljubavnoj vezi. Neočekivani par privukao je puno pažnje i brojne komentare, a oni su nejasni oko ljubavne veze. Ipak, na Facebooku su objavili zajedničku fotografiju uz komentar: 'Zašto da krijemo'.

- Idemo probati, nikad se ne zna. Odlučili smo se na to, budemo vidjeli. Reakcije su odlične, i standardne, svi nam čestitaju - komentirao je vezu Nikšić za Dnevnik.hr.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • 08.01.2017.

    čarape i sandale

  • minaj 07.01.2017.

    Rozga je dobra osoba , šta god mi mislili o njoj

  • evome 07.01.2017.

    Teta ganja piletinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare