To je to što me zanima!

V. Pokos brani Dikana iako zbog njega ima slomove

Vlatka Pokos svjedočit će na sudu u korist bivšeg muža Josipa Radeljaka, koji tuži državu jer ga je policija privela na zagrebačkom Cvjetnom trgu
Vidi originalni članak

Josip Radeljak (64) ispijao je u svibnju prošle godine subotnju kavu u, kako kaže, probranom društvu na zagrebačkoj špici. Nekoliko dana prije, iz stana na Cvjetnom trgu, kako tvrdi Vlatka Pokos (37), nakon žustre svađe izbacio ju je bez ijedne stvari. On tvrdi kako je sama rekla da odlazi. Počele su frcati tužbe. Ona je na sudu tražila suposjed njegovih nekretnina, a on joj je uzvratio zahtjevom za zabranu pristupa njegovoj kćeri Lani (8)...
- Dok sam pio kavu, vidio sam da su se oko nas sjatili fotografi. Nisam znao da su došli zbog mene. Ubrzo su po mene došla dva policajca u uniformi i priveli me. Crvenio sam se i nisam znao što ću - žali se Radeljak. Odvezli su ga u obližnju postaju.
Radeljak smatra da su ga priveli kao zadnjega kriminalca. Dodaje da su policajci Vlatku nasilno zadržali pet sati i tjerali je da potpiše zapisnik u kojem su, kako tvrdi, izmislili da ju je zlostavljao. Zato je protiv države podnio tužbu. Traži ispriku. Na sudu će za njega svjedočiti i Vlatka. Ovaj put javio joj se osobno, a ne preko odvjetnika, kako su dosad razgovarali.
- Mi smo civilizirani. Komuniciramo bez obzira na probleme. Jako sam joj zahvalan što će svjedočiti u moju korist - kaže Dikan.
Ne zna kad je prvo ročište. Vlatka se uzrujala na spomen bivšeg.
- Ne želim o njemu razgovarati. Imam previše posla. Slom živaca ću dobiti od njega - kaže Vlatka.

RADELJAK: VLATKIN BUDUĆI MORA BITI BOGAT
U televizijskoj se emisiji Radeljak osvrnuo na Vlatkine izabranike.
- Njen budući mora biti bogat. Po mogućnosti da je 'šaner’ kako bi mogla barem tri puta na dan mijenjati haljine te se svugdje fotografirati jer ona to voli. Nismo se pomirili - govorio je. S Vlatkom bi se pomirio tek kad bi se ona u potpunosti promijenila, ali u to on ne vjeruje.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • corn flakes 28.10.2008.

    Najjača mi je izjava: \"Mi smo civilizirani ljudi.\". I što to znači svjedočiti na sudu - valjda govoriti istinu i samo istinu... Pitanje je da li ta riječ u rječniku ovo dvoje uopće i postoji!?!

  • majstorović 28.10.2008.

    ajme što su glupi

  • chloe 28.10.2008.

    pa normalno da ga brani kad joj ponestaje love..pa ga hoce vjerojatno nazad!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare