To je to što me zanima!

V. Pokos na večeri s novim dečkom završila u mraku

Televizijsku voditeljicu vidjeli su u Vrboskoj kako večera s mladićem u ranim dvadesetim. Dvojica Marina s kojima je ljubovala ipak nisu uzrujani
Vidi originalni članak

Vlatka Pokos (39) večerala je u restoranu u središtu Vrboske na Hvaru s onižim, tamnokosim mladićem u ranim dvadesetima. Ona je jela škampe, a on pizzu. Nestalo je struje, pa su Vlatka i mladić zagrebačkog naglaska pola sata sjedili u mraku. O najnovijem pratiocu Vlatka nije htjela razgovarati. Dvojica Marina s kojima je Vlatka ljubovala ovog ljeta, Radić s Čiova i Topalović iz Zuricha, nisu bili uzrujani zbog konkurencije.
- Ne znam s kim je bila i ne mogu to komentirati. Bio sam s Vlatkom na moru ovog ljeta, ali nismo se čuli mjesec dana - rekao je Marin Topalović, koji je kod kuće u Švicarskoj. Radić je kratko rekao da nije s Vlatkom.

'VLATKA TREBA IMATI BOLJI STATUS U POSLU'
Vlatka je odlična voditeljica i govori četiri jezika, za razliku od nekih koje čak imaju govornu manu. Zaslužuje bolji status, smatra švicarski Marin.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • lexaurin 02.09.2009.

    Jao koja vijest! Prestrašno :)

  • trogir 02.09.2009.

    Ovo je radić marin......

  • snork 02.09.2009.

    Članak vam je glup do neba jer niste sposobni ništa pametnije napisati. Vlatka je odlična voditeljica i stvarno je šteta što ne radi više dok razno razne štuke s ceste koje ne znaju ni hrvatski, a kamoli još neki drugi jezik stalno vrište s ekrana. Go Vlatka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare