To je to što me zanima!

V. Pokos: Nisam bogata, imam stambeni kredit i skupi leasing

Voditeljica je, kako piše Slobodna Dalmacija, izjavila da ima nešto veća primanja od prosječnog Hrvata te da joj nije lako jer ima veliki stambeni kredit i skupi leasing...
Vidi originalni članak

Vlatka Pokos (40) u utorak je gostovala u jednom koprivničkom klubu u kojem je predstavila svoju knjigu 'Život u raju', piše Slobodna Dalmacija. Pjevačica je rekla da je živciraju zvijezde na hrvatskoj sceni jer ništa ne rade i samo se fotografiraju.

- I ja bih se mogla svaki dan tijekom ljeta fotografirati u izazovnim kupaćim kostimima i bila bih u svim medijima, ali to ne želim raditi - rekla je voditeljica. Vlatka za sebe kaže da nije bogata iako je javnost tako percipira.

- Imam nešto veća primanja od prosječnog Hrvata, ali i veće izdatke tako da nisam uopće bogata. Imam ogroman stambeni kredit i skupi leasing za automobil pa mi nije lako - kazala je Vlatka.

Ovdje pročitajte izvorni tekst

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Emiliia 17.03.2011.

    ahhhhh svi mi imamo kredite mi imamo dva pa ne cvilimo po novinama kako nam je makar neznamo kako od mj do mj ***admin*** Molimo pišite malim slovima. Hvala:)

  • bustedagain 16.03.2011.

    Koliko si donirala za Japan?

  • lady Zokee 16.03.2011.

    Vlatka je uvijek bila žena od stila,jako inteligentna,simpatična i uvijek smo je volili gledati na tv-u. Sjećam se kad se je javno obukla u dekoltiranu haljinu pa su je makli s tv-a pišući i blateći je po novinama i svagdje,a pogledajte danas sve te cure - skinu se i već su poznate. Vlatka, žewlim ti puno uspjeha i sreće i sretnu ljubav do kraja života! Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare