To je to što me zanima!

V. Pokos o Jandrokoviću: On mi je tako presladak!

V. Pokos i Gordan Jandroković nisu se upoznali, ali ona mu javno komplementira. Ministar Vlatki djeluje kao srdačna, prijazna i draga osoba...
Vidi originalni članak

Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković susreo se s pjevačicom Vlatkom Pokos na terasi zagrebačkog hotela Esplanada.
- Uživo sam ga srela tek prošli tjedan i presladak je - rekla je V. Pokos za ministra koji je u bistro došao u pratnji premijerke Jadranke Kosor i ministra obrane Branka Vukelića.
- Djeluje mi kao srdačna, prijazna i draga osoba. To sam procijenila na temelju njegovih nastupa - komplementirala je dalje Vlatka, koja je sjedila za susjednim stolom. Jandroković je pio samo vodu, premijerka svježe iscijeđeni narančin sok, a ministar Vukelić kavu. Preko glasnogovornika Marija Draguna tjedniku Areni obratio se diplomatskim dopisom: “Vidiš koliko sam usmjeren prema poslu i obitelji da uopće ne primjećujem ništa lijepo oko sebe”. Time je dao naslutiti da uopće nije vidio Vlatku, ali da je smatra lijepom ženom.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • CB600R 13.10.2009.

    Ma strasno koja glupaca Slatko joj je stanje na racunu i polozaj a ne on.

  • kritičarka123 13.10.2009.

    Vlatkica uzalud ti gucci za po kući i armani za po vani,kad si jadna u duši.. Bolje da si te pare dala za jednu poštenu lobotomiju jer na ovom svijetu za tebe nema mjesta..Osim možda u Vrapču... Baš si patetična...Skup s onom olinjalom Lambašicu.

  • riba5 13.10.2009.

    @marq.fcb komentar ti je zakon, najnaj smijem se još ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare