To je to što me zanima!

V. Pokos poput marinca radi 200 trbušnjaka i 100 sklekova

Pokos na treningu napravi 200 trbušnjaka i jede sve, no umjesto večere popije tek jogurt. Mila Elegović trči pola sata kako bi mogla jesti svinjsku mast i čvarke
Vidi originalni članak

Voditeljica Vlatka Pokos (45) na treningu se zagrijava preskakanjem konopca poput prave boksačice, zatim rukama i nogama udara vreću za boks.

Pokos na treningu napravi 200 trbušnjaka i sto sklekova. Vježba u teretani Trenk dva puta na tjedan, a uz to trči maksimirskom šumom po deset kilometara tri puta na tjedan.

- Kad čovjek dođe u neke godine, mora vježbati kako mu se tijelo ne bi objesilo – kaže Vlatka.

Jede sve, no preskače večeru umjesto koje popije jogurt ili voće. No ne uskraćuje si večeru u dobrom restoranu. Jede integralni crni kruh, puno voća i povrća, bijelo meso i ribu.

- Ne volim trenirati. Teško mi je i muka svaki put kad moram na trening. No prisilim se - kaže Mila Elegović (44). Glumica vježba u Sheratonu svaki dan. Kombinira trčanje i vježbe snage s jogom i trakom za istezanje mišića. Pola sata trči na traci u teretani.

Jede sve, ali u malim količinama.

- Odnedavno sam počela jesti svinjsku mast i baš sam sretna zbog toga, a čvarci su mi omiljena delicija – rekla je Mila.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • verdaa2002 23.05.2015.

    toliko napravi a nis se ne vidi...stara podebljaj serije i broj ponavljanja na ovo ti se tijelo adaptiralo...molim.

  • alladin_1 23.05.2015.

    100 trbušnjak za ženu koja vježba nije ništa posebno, to mogu i puno starije vježbačice bez ikakvih problema i to one boksačke trbušnjake, pa ako to radi dva puta dnevno, eto ga. Pohvalno je da dotične gospodićnice paze prvenstveno na svoje zdravlje, pa onda posredno i na svoj izgled a pohvalno je i za 24sata da promovira vježbanje u svojim tekstovima. :)

  • muskarac 23.05.2015.

    ne razumim zašto se svi cudite broju trbusnjaka?? pa ja sam dok sam vjezbala 100 ka od šale mogla napravit onima koji vježbaju redovito 200 je ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare