To je to što me zanima!

Vakula odgovorio 'galebu' koji se zbog prognoze nije seksao

Šaljiva razglednica koju je prije nekoliko dana primio meteorolog Zoran Vakula zabavila je cijelu Hrvatsku. Dalmatinski 'galeb' požalio se kako mu je Vakulina prognoza pomrsila planove s jednom Njemicom
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar nasmijala je korisnike društvenih mreža kad je podijelila razglednicu koja je stigla na adresu HRT-a naslovljena na njezinog kolegu Zorana Vakulu.

Na razlednici se jedan dalmatinski 'galeb' požalio jer mu je Vakula pomrsio planove.

- Zorane, onu večer kad si rekao da će biti pretežno vedro, odveo sam jednu Njemicu na plažu. Pala je kiša. Ništa od seksa, Zorane. Od sad ću slušati Nikolu Vikića - Topića. Nadam se da si sretan, Zorane - pisalo je na poleđini razglednice poslane s Grohota na Šolti.

Vakula je odlučio odgovoriti 'oštećenom galebu' te iskoristio priliku kako bi istaknuo važnost vremenske prognoze.

- Ovo je nekome šaljiv, nekome možda čak i tužan dokaz moguće važnosti i značaja vremenske prognoze, ne samo kod planiranja različitih poslovnih aktivnosti, nego i u svakodnevnom životu. Dosadašnja istraživanja, kojima sam se bavio prošlih dvadesetak godina na temu važnosti i vrijednosti meteorološke informacije, uključivala su ekonomiju, građevinarstvo, početak i kraj sezone grijanja, planiranje i prodaju odjeće, čak i piva te još neka područja, ali ne i seksualne aktivnosti. Ne znam može li se to uvrstiti u područje biometeorologije?! - pitao se Vakula i istaknuo da mu je krivo što pošiljatelju mora odgovarati preko novina s obzirom na to da se autor nije potpisao.

- Žao mi je što nemam kontakt “oštećenog” autora teksta kako bih spoznao kad se dogodio taj nemili događaj jer poštene kiše u Dalmaciji nije bilo mjesecima i, ako sam uistinu pogriješio, da mu se ispričam i platim piće - rekao je Vakula za Jutarnji list.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 24.08.2017.

    Nek uz sve meteorosloske znakove koje imaju za sunce vjetar valove mraz i kisu stave neki znak bice sexa nece bit sexa ..cist da ljudi znaju kaj planirat

  • 24.08.2017.

    vakula legenda

  • Trkeljator 24.08.2017.

    Da je ovaj imao sanse kod njemice tu nebi ni kisa smetala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare