To je to što me zanima!

Val ipak boluje od tumora, ali se zbog vjere ne želi liječiti?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Članovi obitelji molili su ga da potraži liječničku pomoć, no to je odbijao jer nije u skladu s Crkvom religioznog pokreta kojoj pripada. Oni vjeruju da molitva liječi
Vidi originalni članak

Iako je sam glumac demantirao napise da boluje od tumora na grlu nakon što je prema napisima u medijima u ponedjeljak prevezen u bolnicu i operiran, obitelj Vala Kilmera (55) tvrdi da glumac ubija sam sebe zbog vjerskih uvjerenja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako piše portal TMZ, glumac za svoju bolest zna već od ljeta prošle godine. Imao je problema s govorom, a vrat je uglavnom pokrivao šalom i ostalim odjevnim predmetima.

Članovi obitelji molili su ga da potraži liječničku pomoć, no to je odbijao jer nije u skladu s Crkvom religioznog pokreta kojoj pripada. Zbog toga odbacuje sve medicinske tretmane, a sve koji su ga na to poticali izbacio je iz svog života. Pripadnici tog pokreta vjeruju da molitva liječi.

Obitelj tvrdi da Val nikad ne bi priznao da ga nešto boli jer bi tako priznao da njegove molitve nemaju utjecaja. Svi se nadaju da će ipak ići na liječenje.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Linz 03.02.2015.

    Bob Marley (36) je umro od raka na nožnom palcu (ozljeda prilikom igranja nogometa) kako bi se ta ozljeda sanirala bilo je potrebno amputirati palac, ali "rastafarijanska vjera" mu nije dopuštala rezanje dijela tijela.

  • Moslavka 03.02.2015.

    Znade on dobro da vise nije sto je bio. Izhlapio je u Hollywoodu. Skoro je debeo kao Houdek. Cure mu ispod prozora vise ne vriste, a uloge su rijetke. Izgovara se vjerom. Sada neka ceka da ga molitva spasi. I u zadnju godinu zivota jos uvijek trazi publicitet. Idi na lijecenje i provedi jos malo vremena sa svojima najmilijima.

  • nikluk20 02.02.2015.

    pomoći će ti sigurno.....isto ko i liniću....pomogla molitva nema šta....

Komentiraj...
Vidi sve komentare