To je to što me zanima!

Val Kilmer na crvenom tepihu nakon borbe s teškom bolešću

Glumac je isprva negirao rak te se posvetio molitvi, no kasnije se ipak suočio sa svime i posvetio odgovarajućem tretmanu
Vidi originalni članak

Nakon dvije godine borbe s opakom bolešću te izbivanja, glumac Val Kilmer (59) pojavio se na crvenom tepihu u San Diegu. Nasmijan i dobro raspoložen razveselio je sve svoje obožavatelje koji brinu za njegovo zdravlje. 

Aparat koji mu pomaže pri disanju prekrio je crnom maramom, a mnogi su komentirali kako glumac izgleda zdravo i sretno. Kilmer je prve dvije godine opovrgavao glasine da boluje od raka grla te je tek kasnije potvrdio da je to ipak istina. Svoje stanje pokušavao je popraviti drugačijim metodama. 

- Izliječio sam se molitvom - izjavio je svojedobno glumac, iako mnogi smatraju da je Kilmer prešutio operaciju kojoj se, navodno, podvrgnuo još 2015. godine. 

Onkolozi su ga tada upozorili da su šanse za izlječenjem, ako se rak proširi, vrlo male, ali da bi mu odgovarajući tretman mogao pomoći. Cijelu situaciju dodatno je 'potpirio' i Michael Douglas (74), koji je u intervjuu rekao da se Kilmer bori s istom bolešću s kojom se i sam borio - rakom jezika. 

POTVRĐENE SUMNJE Michael Douglas: Val Kilmer ima rak, situacija nije dobra

Kilmer je tada u opširnom statusu na Facebooku sve negirao te rekao da Douglasa nije vidio dvije godine. 

- On se brine za mene jer sam imao infekciju, pa sam zvučao drugačije nego obično - pojasnio je tada glumac, koji je kasnije o svojoj bolesti progovorio otvorenije, a čini se da mu se i stanje popravilo. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 16.03.2019.

    Ja sam ga bez problema prepoznala, zgodan je i sada, za svoju dob.. Svako dobro mu želim.. ❤️

  • 15.03.2019.

    borba za zivot nadam se d biti sve u redu, jedan od dobrih glumaca

  • EnnaBella 15.03.2019.

    A bio je tako zgoooooodan muškarac..❤.. Nadam se da će sve biti ok...🙏🏼

Komentiraj...
Vidi sve komentare