To je to što me zanima!

Valentina i Vatroslav iz 'Ljubav je na selu' dobili kćer Viktoriju

Par je presretan zbog prinove, a Valentina se pohvalila slikom bebe na društvenim mrežama. Ponosni roditelji nedavno su se zaručili, a već su odabrali i datum vjenčanja...
Vidi originalni članak

Vatroslav Tijan (41) i Valentina Curić (26), bivši kandidati emisije 'Ljubav je na selu', postali su jučer roditelji curice Viktorije. Ponosni roditelji upoznali su se u showu, a nedavno i zaručili. Par je presretan zbog prinove, a Valentina se pohvalila slikom bebe na društvenim mrežama.

Već su se i odlučili i za datum vjenčanja.  - Svadba će biti 27.srpnja i već znam da će biti bajkovito jer ćemo je organizirati na plaži u Ražancu kod Zadra - otkrila nam je presretna Valentina. 

ČESTITAMO! Ljubav je na selu: Vatroslav i Valentina očekuju prvo dijete

Vatroslav je svojoj odabranici priredio i posebne zaruke.

- Bilo je posebno i romantično! Svijeće, latice ruža, baloni i srca, i to što je sam s bojom pisao natpise na balone, ispalo je jako lijepo, i još uvijek sam u tom doživljaju. Kleknuo je i držao dva prstena i pitao 'hoćeš li se udati za mene'. Bio je jako smiješan, pustila sam ga malo da kleči - iskrena je bila Valentina.

 

- Dao mi je čak dva prstena, kaže da je imao viška novaca pa da izaberem pošto sam ja dosta zahtjevna, valjda će mi jedan od ta dva odgovarati - šali se Valentina. Tvrdi kako nije očekivala da će je zaprositi u stanu jer je smatrala da će to napraviti negdje gdje ima puno ljudi. Ipak, Vatroslav ju je oduševio i prosidba joj se jako svidjela.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POZNATO IME NOVE KRALJEVSKE BEBE? Evo tko je inspirirao Meghan i Harryja

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Katja123_1 22.02.2019.

    Ova ženska mi je ostavila najnegativniji dojam od svih....manipulatorica...

  • nikad bolje 22.02.2019.

    poznavali se i prije...

  • Inteligencija 22.02.2019.

    Gola se trudna slika, bez srama

Komentiraj...
Vidi sve komentare