To je to što me zanima!

Valentinovo uz Mariju Husar: To je dan kad slavimo ljubav

Valentinovo Fever četvrto je izdanje glazbene ljubavne priče pjevačice Marije Husar i njenih prijatelja koje nam ove godine donosi brojna iznenađenja
Vidi originalni članak

Zagreb uskoro očekuje prava ljubavna groznica. U petak 14. veljače od 20 sati u zagrebačkom Hypo centru Marija Husar zajedno sa svojim gostima odvest će nas na jedinstveno glazbeno-gastro putovanje. Valentinovo Fever četvrto je izdanje glazbene ljubavne priče Marije i njenih prijatelja koje nam ove godine donosi brojna iznenađenja.

- Iznimno sam sretna što ponovo mogu najaviti sada već tradicionalno druženje u Hypo centru. Valentinovo ima posebno mjesto u mom srcu. To je dan kada slavimo ljubav, a ja sam stvarno počašćena što već četvrtu godinu zaredom zajedno s mojim dragim prijateljima i kolegama stvaramo jednu posebnu čaroliju koja ostaje u srcima mjesecima – izjavila je glazbenica Marija Husar

Nakon tri vrlo uspješne godine i sjajnih interpretacija vrsnih umjetnika, Marija je ove godine napravila mali odmak i priprema malo drugačije ljubavno putovanje za sve posjetitelje: “Ove godine koncert smo nazvali Valentinovo Fever, a pjesme koje ćemo izvesti sigurno će dignuti sve na noge. Riječ je o pjesmama iz poznatih mjuzikala i mjuzikl filmova koji će u izvedbama mojih prijatelja i sjajnog benda zasigurno učiniti ovaj dan posebnim. Slavimo ljubav zajedno s dragim osobama, prijateljima, obitelji. Nije važno je li vam srce zauzeto, važno je da smo barem jednu noć svi zajedno na istoj ljubavnoj frekvenciji i da napunimo srca i baterije pozitivnim mislima i veseljem - rekla je Marija. 

All inclusive ulaznice za koncert Marije Husar i prijatelja Valentinovo Fever, koje uključuju i vrsne delicije te vrhunska vina, mogu se kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr) ili u sustavu Entria (www.entrio.hr).

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 17.01.2014.

    Bujna....ali to je itekako OK.

  • jaja04 15.01.2014.

    zvučat će zlobno, ali najozbiljnije-a di to ona nastupa kada nije Valentinovo??

  • mjato 15.01.2014.

    ha, dan kada , bar jednom godišnje, većina muževa izvede svoje žene vani (na večeru) i sreća radi toga ih drži do idućeg valentinova (posebno što se na društvenim mrežama mogu pohvalit slikama sa tog događaja)

Komentiraj...
Vidi sve komentare