To je to što me zanima!

Vampirica gola zbog životinja: Prezire krzno i ne jede meso

NOVA MUZA PETA-E Zvijezda “Sumrak sage” prezire krzno. Otkad je s 14 godina odlučila da želi biti vegetarijanka, svima preporučuje da se potpuno odreknu mesa
Vidi originalni članak

Christian Serratos (22) na plakatima organizacije za zaštitu prava životinja pozirala je na groblju. To je, kaže, bio njen način borbe protiv ubijanja životinja u mesnoj industriji.

- Naša tijela postala su mračni grobovi jer zbog hrane mučimo piliće, krave i svinje - izjavila je glumica, koja se kao vampirica Angela proslavila u “Sumrak sagi”. Christian od 14. godine ne jede meso. Volontira u azilima te udomljava napuštene i ranjene životinje.

- Ponosna sam što sam prijateljica životinja. Vegetarijanstvo mi je promijenilo život. Imam više energije i nekako sam vedrija i sretnija - rekla je glumica.

U suradnji s PETA-om organizira predavanja u školama diljem SAD-a kako bi potaknula djecu da jedu biljnu hranu. Christian se skinula i 2009. u kampanji protiv nošenja krzna. Roditeljima ne smeta njena golotinja jer je, kaže, u svemu podupiru. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • WOMANIZER 11.12.2012.

    lijepo, poržavam ovo s krznom, ali vegetarijanstvo tko voli nek izvoli! nit je to zdravo niti jednostavno za čovjeka ako se tako želiš hraniti!

  • NikolaDobrić 11.12.2012.

    pa šta ni ja ne jedem povrće i ne oblacim se njime pa opet ne zavrsim u novinama zbog tog... hehe

  • mihaela@zg 10.12.2012.

    da se skinuo Jacob još bih i imala nešto za komentirati ;-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare