To je to što me zanima!

Vanessa došla bolesnom fanu na maturalnu te ga iznenadila

Hudgens je došla zahvaljujući organizaciji koja se trudi kritično oboljelim mladim osobama obogatiti kvalitetu života. Mladić se divno proveo i zahvalio joj što je došla
Vidi originalni članak

Cesar Guerrero (17) iznenadio se kada ga je u četvrtak u Los Angelesu na maturalnoj večeri posjetila Vanessa Hudgens (25). Pjevačica je sa svojim obožavateljem plesala, a dala mu je i poljubac u obraz. Mladić boluje od raka, a njegova škola Sylmar u Los Angelesu organizirala mu je posebnu maturalnu večer. 

- Hvala ti puno što si došla na moju posebnu maturalnu. Bilo je divno upoznati te i plesati s tobom. Stvarno mi puno znači što si odvojila svoje vrijeme i došla. Volim te - napisao je Cesar uz fotografiju koju je objavio na Instagramu kako bi njegovi prijatelji bili ljubomorni, dodao je. I Vanessa je objavila njihovu zajedničku 'fotku' na svom profilu. 

Pjevačica je mladog obožavatelja razveselila zahvaljujući organizaciji The Art Elysium koja se trudi kritično oboljelim mladim osobama obogatiti kvalitetu života.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • user_383511 30.08.2014.

    eto kako i poznati mogu pametno potrositi vrijeme! uljepsati nekom zivot,umjesto hrpe gluposti koje rade zbog viska novaca i vremena!

  • kemičarka 30.08.2014.

    Svaka joj čast

  • SUSSIE_1 30.08.2014.

    Svakako lijepa gesta koju treba pohvaliti. Lijepo je što je našla volje i vremena. Koliko malo treba da se nekog učini sretnim. I naravno pohvala inicijatoru koji se sjetio takve ideje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare