To je to što me zanima!

Vanja Halilović i Frane Barbieri u vezi, ljubili su se na dočeku

Zajedno su navodno već godinu dana, a na dočeku 2012. u jednom beogradskom klubu odlučili su javnosti otkriti da se vole, piše Story. Bili su nerazdvojni cijelu noć
Vidi originalni članak

Bivša RTL-ova voditeljica 2012. je dočekala u beogradskom klubu Magacin. Kad je otkucala ponoć Vanja Halilović (27) strastveno je ljubila Franu Barbierija (41), piše Story. 

Zajedno su navodno već godinu dana, a sad su odlučili javnosti otkriti da se vole. Viđali su ih zajedno u Sloboštini gdje Vanja živi, u kafiću Alcatraz, kinu CineStar te noćnom klubu Pepermint.

Poduzetnik je deset godina bio sa Sanjom Duggan (39), od čega su četiri godine bili u braku.  U rujnu prošle godine otputovali su u Los Angeles. Nagađalo se da su se tada i rastali. Zajedno imaju sina Lennona Benneta.

Vanja Halilović prije četiri godine imala je aferu s Goranom Ivaniševićem (40). Tada je časopis Extra objavio fotografije Vanje i Gorana kako na Valentinovo odvojeno izlaze iz zgrade na Trgu Marka Marulića 8. Ondje su se tajno nalazili u stanu Vanjine rođakinje. 

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 100

  • IvanKrobot 06.01.2012.

    Sada je ljubljenje potvrda veze, ali inače u big brotheru to je samo onako, nešto prolazno,a? Hahahaha...P.s. Odvratni i degutantni su oboje.

  • anaangela 04.01.2012.

    Ne kužim ove mlade i zgodne curke koje se lijepe za rabljene dedeke. Pa čovječe kad ćeš se se..at ako nećeš u mladosti, a one navalile na mlohavce.

  • čekipeki 03.01.2012.

    Poljubili se za Novu godinu?!Što su trebali samo dati jedan drugome "giv mi fajv" ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare