To je to što me zanima!

Vanja Halilović na odmoru bez novog dečka Mislava

Voditeljica se avionom iz Dubrovnika vratila u Zagreb. Vanju je ispratila i majka Nada, bivša novinarka za koju Vanja često kaže da joj je uzor
Vidi originalni članak

Odjevena u crnu dugačku haljinu, raspuštene kose koju je držala traka za kosu, Vanja Halilović stigla je u subotu oko 19 sati u dubrovačku zračnu luku. Stvari je “spremila” na let za Zagreb. Društvo joj je pravila majka Nada. Inače rođenu Dubrovčanku, Vanju nitko nije vidio ondje posljednjih dana. Navodno je bila na kratkom odmoru s obitelji na Pelješcu gdje imaju kuću. Nedavno je javno priznala da je zaljubljena u Mislava Margetića, bivšeg supruga Tanje Tomić. Mislav ovog puta nije bio s njom. U Dubrovniku se odmara i bivši nogometaš Davor Šuker. On je s nepoznatim parom uživao na večeri u luksuznom restoranu Nautika. I Vlatka Pokos je ovih dana stigla na jug Hrvatske. Kaže da je spojila ugodno s korisnim jer osim što uživa u suncu i moru, Vlatka će 13. kolovoza voditi izbor za Best Model Dalmacije.
- U Dubrovniku mi je divno i svake godine obvezno dođem bar na kratko - rekla je Vlatka.

I DALJE LJUBI TOMISLAVA
Stefany Hohnjec (22) konačno je stigla u Dubrovnik kod svog dečka Tomislava Perića. (23). Iako je njihova veza bila u krizi, čini se da su je prebrodili. Stefany je s Tomislavom i prijateljima proslavila 22. rođendan u restoranu Tomislavova oca. Ovog mjeseca će proslaviti i godišnjicu veze. Bivša “farmerica” prije dolaska u Dubrovnik bila je na Zrću gdje je uhvaćena u vrućem plesu s prijateljem košarkašem Andrijom, koji je previše popio. Tomislav se nije naljutio.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • gucica 11.08.2008.

    Ljudi moji o cemu vi pisete?!Ste se nista pametnije ne desava osim Vanjice na godisnjem(dobro da je niste slikali u kupacem-hvala vam)!

  • dambo 11.08.2008.

    Sta ce joj mislav,neka obuce opanke i bice kompletna.Kako je jednostavna ,niceg na njoj da se uhvatis.Tanja je zakon zato se vidi kako je sretna i puna sebe sva.Nema usporedbe.

  • brener 11.08.2008.

    a jeste jadni stvarno!po čemu je ta nevoljnica zaslužila da je se povlači po novinama svaki dan!pa više je ona cura Snježana postigla u životu svojom broncom i za sebe i za Hrvatsku, nego li će ti pusti, gotovci, halilovićke, grdićke, grubnići i osrali \" celebrity\" !

Komentiraj...
Vidi sve komentare